Κυριακή, 18 Απρίλιος 2021

«Θέλω την κόρη και την εγγονή μου πίσω», δηλώνει η γιαγιά του βρέφους

Η ιστορία της 19χρονης μητέρας, που άφησε το βρέφος της μέσα σε καρότσι σούπερ μάρκετ, σε μια πολυκατοικία στη Νέα Ιωνία, έχει διχάσει, προβληματίσει, αλλά και συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Η θετή μητέρα της κοπέλας, κ. Ευαγγελία, αισθανόμενη την ανάγκη να μιλήσει για το περιστατικό, ανέφερε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star ότι δεν γνώριζε την πρόθεση της νεαρής να εγκαταλείψει τη μόλις εφτά ημερών κόρη της.

Η ίδια αποκάλυψε ότι η 19χρονη της είπε ότι πάει σε μία φίλη της, αλλά μετά γύρισε χωρίς το μωρό της. «Θέλω και την κόρη μου και την εγγονή μου πίσω. Είμαι σε θέση να τη μεγαλώσω. Θέλω και τις δυο πίσω» έλεγε και ξαναέλεγε η θετή μητέρα της 19χρονης.

Παράλληλα, ανέφερε ότι ήταν κοντά στη θετή της κόρη όταν γέννησε, ενώ τη βοηθούσε να φροντίσει το μωρό. «Το θήλασε, το έκανε μπάνιο, την βοηθούσα εγώ…».

Η κ. Ευαγγελία ανέφερε ότι ο σύντροφος της 19χρονης είναι 17 χρονών και είχε δει το μωρό, μια και είχε πάει στο μαιευτήριο όταν αυτό γεννήθηκε. Είπε, επίσης, ότι μεγάλωσε μόνη της την 19χρονη και τώρα σκοπός της είναι να γυρίσουν και οι δυο σπίτι και να μεγαλώσουν το μωράκι.

Ο πρόεδρος της οργάνωσης «Χαμόγελο του παιδιού», πάντως, δήλωσε πως θα φροντίσουν το παιδί να πάει σε ανάδοχη οικογένεια…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ