Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου

Must Read

ΚΡΙΟΣ: Με την Σελήνη στο ζώδιό σου ο ρόλος σου γίνεται πρωταγωνιστικός σε μια σειρά από ζητήματα όπου κάποιος (δηλαδή εσύ) πρέπει να… βγάλει το φίδι από την τρύπα! Αν μάλιστα «σε πιάσουν στο φιλότιμο», θα κάνεις τα πάντα για τους άλλους κι όσο για εκείνους/ες που θα σε «διατάξουν», ας πρόσεχαν! Παράλληλα και σε… κόντρα ρόλο, ο Κρόνος στον 10ο ηλιακό οίκο σου σε καλεί να κινηθείς αρκετά προσεκτικά, τηρώντας την δεοντολογία, ώστε να αντεπεξέλθεις με επιτυχία τις «εξετάσεις» που θα περάσεις, έχοντας κατά νου το ότι θα χρειαστεί να καλύψεις και τις ελλείψεις-αδυναμίες άλλων.

ΤΑΥΡΟΣ: Η Σελήνη στον Κριό σε παραπέμπει στην διερεύνηση του παρασκηνίου, αφού… επιβάλλεται να μάθεις το τι διαμείβεται εκεί. Ίσως μάλιστα χρειαστεί να αποσυρθείς για λίγο από τα «εγκόσμια», προκειμένου να καταστρώσεις τα σχέδιά σου με την ησυχία σου και χωρίς να δίνεις στόχο. Παράλληλα ο Κρόνος στον 9ο ηλιακό οίκο σου σε θέλει πρακτικό/η και επιμελή στην καθημερινότητά σου κι επειδή «το ‘χεις», θα δικαιωθείς για τις επιλογές σου, έστω κι αν βάλεις στην άκρη κάποιες ψυχαγωγικές δράσεις προκειμένου να γίνει η δουλειά σου. Αναμένονται ωστόσο και κάποιοι… συγγενικοί μπελάδες!

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η Σελήνη στον Κριό καλύπτει πλήρως την περιέργεια-επιθυμία σου για νέες γνωριμίες και μια πιο πλούσια κοινωνική ζωή, σίγουρα όμως θα υπάρξουν και εγωισμοί ή ανταγωνισμοί, που θα χαλάσουν το καλό κλίμα, αφού –τουλάχιστον- θα κουραστείς από την επιμονή κάποιων να γίνει το δικό τους, «ο κόσμος να χαλάσει»! Παράλληλα ο Κρόνος στον 8ο ηλιακό οίκο σου σε καλεί να είσαι προσεκτικός/η στην διαχείριση των οικονομικών σου, δίνοντας  προτεραιότητα στην κάλυψη των υποχρεώσεών σου κι αποφεύγοντας αχρείαστες αγορές. Επιπλέον, αν δανείσεις χρήματα θα αργήσεις να τα πάρεις πίσω.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η Σελήνη στον Κριό προωθεί τις κοινωνικές και επαγγελματικές σου επιδιώξεις, ίσως όμως να χάσεις τον στόχο σου, προκειμένου να αντικρούσεις ή να «την βγεις» σε ανταγωνιστές και άτομα που πάντα προτάσσουν το εγώ τους. Πάντα βέβαια μπορείς να… τους ψαρώσεις και να σαρώσεις! Παράλληλα βέβαια με τον Κρόνο απέναντί σου, είναι πιθανό να αναλάβεις και ευθύνες άλλων κι εδώ είναι που θα πρέπει να θέσεις έγκαιρα τα όριά σου για να μην «χαθεί η μπάλα». Επιπλέον, αν σου προταθεί μια συνεργασία, μην απαντήσεις χωρίς να εξετάσεις προσεκτικά τις δεσμεύσεις που συνεπάγεται για σένα.

ΛΕΩΝ: Η Σελήνη στον Κριό σε ωθεί να ταξιδέψεις ή να «βολτάρεις», κάτι που από μόνο του μπορεί να σου «ανεβάσει» την διάθεση και να σε κάνει να ξεχάσεις κάθε δυσκολία. Επιπλέον, η ημέρα προσφέρεται για ταχύρρυθμα μαθήματα, ενώ δεν αποκλείεται να κερδίσεις και τα… δέκα λεπτά δημοσιότητας που δικαιούσαι, με αφορμή ένα event! Παράλληλα βέβαια, με τον Κρόνο στον 6ο ηλιακό οίκο σου καλείσαι να εργαστείς περισσότερο αλλά και να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου σε πρόσωπα ή ζώα. Επιπλέον βέβαια οφείλεις να φροντίσεις για την δική σου ευεξία, πριν το σώμα σου αρχίσει να διαμαρτύρεται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η Σελήνη στον Κριό φέρνει νέα δεδομένα στα οικονομικά σου και τα καλά νέα είναι πως θα βρεις κεφάλαια, από την άλλη πλευρά όμως κάποια στιγμή θα «ζοριστείς» από τα απανωτά έξοδα, τα οποία μάλιστα καλύπτουν ανάγκες άλλων κι όχι δικές σου. Παράλληλα, ο Κρόνος στον 5ο ηλιακό οίκο σου δεν προσφέρεται για ερωτοτροπίες, εκτός κι αν βάλεις μπροστά το συμφέρον σου αλλά τότε δεν μιλάμε για σχέση, εμπορική πράξη το λένε… Επιπλέον, θα χρειαστεί να «φέρεις στα ίσα του» ένα αγαπημένο σου πρόσωπο που περνά δύσκολα, όχι όμως με κριτική αλλά με κατανόηση.

ΖΥΓΟΣ: Με την Σελήνη απέναντί σου, έχεις την τάση να «ξανοιχτείς» κοινωνικά, κάποια πράγματα όμως μπορεί να «κολλήσουν» ένεκα… υπερβολικού εγωισμού των άλλων που τελικά θα καταφέρουν να εκνευρίσουν και σένα! Μπορείς πάντως να συνάψεις μια συμφωνία ή συμμαχία «ειδικού σκοπού», με πολύ μικρό χρονικό ορίζοντα. Παράλληλα, ο Κρόνος στον 4ο ηλιακό οίκο σου, φέρνει αυξημένες υποχρεώσεις για το σπίτι και την οικογένειά σου, ενώ ένα  περιουσιακό θέμα σου μπορεί να κολλήσει ή να «στραβώσει» εξ αιτίας κάποιων προαπαιτούμενων που δεν έχουν εκπληρωθεί ακόμη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Με την Σελήνη στον Κριό να σου ξεφουρνίζει ποικίλες εργασίες, η ημέρα σου τελικά θα θυμίζει «a stormy Monday», ενώ δεν αποκλείεται να σου προκύψουν και κάποιες ενοχλήσεις στην υγεία, έντονες μεν αλλά περαστικές. Παράλληλα, ο Κρόνος στον 3ο ηλιακό οίκο σου σε παραπέμπει σε μια όχι και τόσο ανέμελη καθημερινότητα, επιβαρυμένη με «πληκτικές» υποχρεώσεις αλλά και με εμπόδια στις μετακινήσεις και τις επαφές σου κι εδώ είναι που θα κριθεί η προνοητικότητά σου. Αν βέβαια το ρίξεις στο διάβασμα και την αξιολόγηση των πεπραγμένων σου, τότε θα έχεις κάνει το εντελώς σωστό.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η Σελήνη στον Κριό στρέφει το ενδιαφέρον σου στα αγαπημένα σου πρόσωπα, με την μεταξύ σας συνεννόηση όμως να μην είναι πάντα εύκολη, εξ αιτίας της αντιπαράθεσης δύο ισχυρών «εγώ». Σε κάθε περίπτωση όμως οι διευρυμένες επιλογές διασκέδασης, ψυχαγωγίας και… έρωτα θα λειτουργήσουν ως αντίβαρο στις οικονομικές και επαγγελματικές πιέσεις που δέχεσαι. Παράλληλα με τον Κρόνο στον 2ο ηλιακό οίκο σου επιβάλλεται να αποφύγεις τα περιττά έξοδα, επιλέγοντας να τακτοποιήσεις πρώτα τις υποχρεώσεις σου. Φρόντισε επίσης να είσαι τυπικά εντάξει στις συναλλαγές σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η Σελήνη στον Κριό σε ωθεί να αναλάβεις δράση σε οικογενειακά και περιουσιακά θέματα. Επιπλέον όμως, φέρνει μια διακριτή αναστάτωση στο σπίτι ή την οικογένειά σου και η μια λύση είναι να «την κάνεις» για.., άλλες πολιτείες, προκειμένου να γλιτώσεις αντιδικίες και φασαρίες, αφού τα όσα θα δεις να συμβαίνουν θα… σου ανεβάσουν το αίμα στο κεφάλι! Η άλλη βέβαια είναι το να επιβάλλεις τους κανόνες σου, ξέροντας ωστόσο πως θα υπάρξουν και κάποιες ακραίες αντιδράσεις. Επειδή μάλιστα ο Κρόνος στο ζώδιό σου σε θέλει «θεματοφύλακα» της τάξης, κινδυνεύεις να γίνεις ο «κακός της υπόθεσης».

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Με την Σελήνη στον Κριό είναι βέβαιο πως θα πολλαπλασιαστούν οι επαφές και οι μετακινήσεις σου, με πολλά πράγματα να γίνονται «τσακ-μπαμ» ή «στο φτερό»! Παράλληλα ο Κρόνος στον 12ο ηλιακό οίκο σου, σου συνιστά είτε να μπεις σε ένα πρόγραμμα διατροφής, είτε να φροντίσεις περισσότερο την υγεία σου, περικόπτοντας συνήθειες που σε βλάπτουν. Επιπλέον, αν έχεις ζώα ή φυτά, προνόησε και για εκείνα, ενώ μάλλον πρέπει να περιορίσεις και τις προσδοκίες σου για ψυχαγωγία, αφού η ημέρα έχει για σένα έξτρα δουλειές ή υποχρεώσεις και το πρώτο ζητούμενο είναι να «ρηλαξάρεις».

ΙΧΘΥΕΣ: Η Σελήνη στον Κριό σε καλεί να είσαι λιγότερο ενθουσιώδης στις οικονομικές επιλογές σου, αφού αν παρασυρθείς σε ένα καταναλωτικό κρεσέντο, σύντομα θα διαπιστώσεις πως «Κυριακής χαρά, Δευτέρας λύπη»! Αν εισπράξεις λοιπόν κάτι μην βιαστείς να το ξοδέψεις. Παράλληλα ο Κρόνος στον 11ο ηλιακό οίκο σου σε πιέζει να «σκύψεις» πάνω στα προβλήματα των άλλων, προκειμένου να ξεχάσεις τα… δικά σου, δεν είναι σκόπιμο ωστόσο να αναλάβεις ευθύνες που δεν σου αναλογούν, αφού στο τέλος θα «μπουχτίσεις» από την όλη κατάσταση, χώρια που θα σε εκμεταλλευτούν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This