Είστε ανεμβολίαστος; Αυτό το μέτρο καταργείται στις 7 Μαρτίου!

Είδηση της τελευταίας στιγμής

Must Read

Ανυποχώρητη συνεχίζει η πανδημία παρά το ότι η κυβέρνηση έχει δώσει εδώ και καιρό το «σήμα» για την επιστροφή στην κανονικότητα μέσω και της άρσης -σιγά σιγά- των μέτρων. Το ερώτημα όλων, εμβολιασμένων και μη, είναι τι θα γίνει με τις μάσκες!

Πότε «φεύγουν» οι μάσκες

Προς το παρόν, η χρήση της μάσκας παραμένει στους εξωτερικούς χώρους τόσο για τους εμβολιασμένους όσο και για τους ανεμβολίαστους. Η επιτροπή των εμπειρογνωμόνων θεώρησε πως θα ήταν παρακινδυνευμένο λίγο πριν από τις αποκριάτικες εκδηλώσεις. Όμως στις 7 Μαρτίου θα καταργηθεί το μέτρο της μάσκας για τους ανεμβολίαστους!

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Αθανάσιου Εξαδάκτυλου, προέδρου του ΠΙΣ και μέλους της Επιτροπή το μέτρο αναμένεται να πάψει να ισχύει από την Καθαρά Δευτέρα, δηλαδή στις 7 Μαρτίου. Παράλληλα, ωστόσο, ο κ. Εξαδάκτυλος επεσήμανε ότι η χαλάρωση των μέτρων πρέπει θα να ακολουθείται από διαρκή επαγρύπνηση, επειδή η πανδημία δεν έχει τελειώσει.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This