Ελεύθερες οι Ελληνοκύπριες που συνελήφθησαν επειδή φωτογράφιζαν το… σπίτι τους στα κατεχόμενα!

Must Read

Ελεύθερες αφέθηκαν οι δυο Ελληνοκύπριες, που συνελήφθησαν χθες από το ψευδοκράτος, επειδή φωτογράφιζαν το σπίτι τους στα κατεχόμενα.

Οι δυο γυναίκες, βέβαια, δεν την «έβγαλαν» έτσι απλά. Οδηγήθηκαν το πρωί στο δικαστήριο του ψευδοκράτους, όπου και τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες για «παραβίαση στρατιωτικής περιοχής».

Η 52χρονη γυναίκα με την 20χρονη κόρη της είχαν πάει σε οργανωμένη εκδρομή στον Πύργο και, επιστρέφοντας μέσω του οδοφράγματος του Λιμνίτη, ζήτησαν να γίνει μία στάση στη Μόρφου, για να δουν το κατεχόμενο σπίτι τους.

Μόλις έγιναν αντιληπτές από τις κατοχικές αρχές, τις σταμάτησαν και τις συνέλαβαν, κατηγορώντας τες ότι φωτογραφίζουν απαγορευμένη περιοχή.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ, ο Τ/κ Επικεφαλής της δικοινοτικής Τεχνικής Επιτροπής για την Εγκληματικότητα, Χακί Ονέν, η γυναίκα εισήλθε στον κήπο του σπιτιού, όπου διέμενε η ίδια πριν την τουρκική εισβολή του 1974 και στο οποίο διαμένει σήμερα στέλεχος του κατοχικού στρατού.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This