Έρχεται σχέδιο «ασπίδα» για τα Εξάρχεια και την Αττική!

Must Read

Οι αλλεπάλληλες επιθέσεις αντιεξουσιαστών το τελευταίο διάστημα, κατά αστυνομικών, τραπεζών και στα γραφεία της ΝΔ, αλλά και οι λιγοστές συλλήψεις κουκουλοφόρων οδήγησαν την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. σε ένα νέο… σχέδιο «Ασπίδα» για τα Εξάρχεια και όχι μόνο.

Το συγκεκριμένο σχέδιο θα περιλαμβάνει:

Σύμφωνα με πληροφορίες εκτός από την ημιμόνιμη εγκατάσταση της ΕΛ.ΑΣ. στα Εξάρχεια, μαζί με τους άνδρες των ΜΑΤ θα βρίσκονται με διαρκείς περιπολίες άνδρες της Ασφάλειας Αττικής αλλά και της ομάδας ΔΙΑΣ.

Σε αυτούς τους αστυνομικούς θα προστεθούν και οι 1500 ειδικοί φρουροί που θα προσληφθούν από τον Νοέμβριο και θα στελεχώσουν, εκτός από την ομάδα ΔΙΑΣ, τη νέα ομάδα ΔΕΛΤΑ (σ.σ. ενδεχομένως με διαφορετική ονομασία) αλλά και την ΟΠΚΕ.

Στα Εξάρχεια θα εξακολουθήσουν να δρουν και οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής που έχουν κάνει δεκάδες συλλήψεις διακινητών ναρκωτικών και λαθραίων τσιγάρων.

Το συγκεκριμένο σχέδιο θα επεκτείνεται σταδιακά σε όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής σε μία προσπάθεια να ενισχυθεί το αίσθημα ασφάλειας του πολίτη αλλά και να μειωθεί η εγκληματικότητα.

Με το «βλέμμα» στο ΒΟΞ και τον Ρουβίκωνα

Αλλά δεν είναι μόνο η κινητικότητα των κουκουλοφόρουν που έχει επισπεύσει την υλοποίηση του σχεδίου της ΕΛ.ΑΣ.

Οι απανωτές επιχειρήσεις σε στέκια παραεμπορίου και διακίνησης ναρκωτικών αλλά και οι επιχειρήσεις εκκένωσης κτιρίων που τελούν υπό κατάληψη έχουν εντείνει τον κλεφτοπόλεμο! Και εν όψει της προσπάθειας εκκένωσης του «ΒΟΞ» η Αστυνομία αλλά και το Υπουργείο θέλουν να είναι προετοιμασμένοι ώστε να αντιμετωπίσουν άμεσα και αποτελεσματικά τυχόν επιθέσεις του Ρουβίκωνα αν οι απειλές του ηγετικού στελέχους της, Γιώργου Καλαιτζίδη έχουν βάση.

Να θυμίσουμε οτι με αφορμή το σχέδιο της αστυνομίας να εισβάλει στο ΒΟΞ, το ηγετικό μέλος του Ρουβίκωνα, Γιώργος Καλαϊτζίδης, σε ανάρτησή του στο Facebook είχε προειδοποιήσει τις Αρχές ότι μια τέτοια ενέργεια θα έχει ως επίπτωση την άμεση ενεργοποίηση στόχων σε διάφορα σημεία της Αθήνας, οι οποίοι έχουν προαποφασιστεί από την αντιεξουσιαστική οργάνωση.

Επίσης να πούμε ότι τον Αύγουστο τα ΜΑΤ είχαν επιχειρήσει να μπουν στο κτήριο, χωρίς να τα καταφέρνουν.

Η ανάρτηση Καλαϊτζίδη:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This