Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2021

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Μην εκβιάζετε καταστάσεις για να αποσπάσετε από το ταίρι σας μια υπόσχεση. Είναι παρακινδυνευμένο να εκφράσετε σε τρίτους τη γνώμη σας για την προσωπικότητά του.

ΤΑΥΡΟΣ: Ο χρόνος και οι συγκυρίες έχουν δοκιμάσει τη σχέση σας από πολλές πλευρές. Οι επιθυμίες που είχατε απωθήσει λόγω προσδοκιών του συντρόφου σας αρχίζουν να παίρνουν μορφή.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Λανθασμένοι οικονομικοί υπολογισμοί ίσως σας οδηγήσουν σε αντιπαραθέσεις. Επανεξετάστε τους στόχους σας, όταν βλέπετε ότι δεν επικροτούνται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα έχετε πολύ καλές σχέσεις με συνεργάτες, φίλους, αγαπημένα σας πρόσωπα και τον σύντροφό σας, αλλά δυστυχώς οι εντάσεις δεν έχουν σκοπό να σας αφήσουν σε ησυχία.

ΛΕΩΝ: Η ψυχολογία σας θα δοκιμαστεί, έχοντας την τάση να σας αποπροσανατολίσει, και δεν θα πρέπει να επιτρέψετε να χαλάσει το όμορφο κλίμα που θα επικρατεί στις σχέσεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κρατηθείτε μακριά από συζητήσεις που φαίνεται ότι θα καταλήξουν σε συγκρούσεις και μην πείτε λόγια που δεν εννοείτε. Απλά χαρείτε αυτό που έχετε.

ΖΥΓΟΣ: Μην οδηγείστε σε παραλογισμούς, γιατί το να χάσετε την υποστήριξη κάποιων ανθρώπων που έχετε κερδίσει να είστε σίγουροι ότι θα είναι η χειρότερη επιλογή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προωθήστε τα δημιουργικά σας σχέδια, αρκεί να είστε προσεκτικοί στον τρόπο που θα χειριστείτε τον λόγο και να μην προκαλείτε τους συνεργάτες σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η τύχη θα σας δώσει την πολυτέλεια να διαλέξετε ανάμεσα σε αρκετές ευκαιρίες που θα σας δοθούν στον εργασιακό χώρο, αλλά και στον προσωπικό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Είναι φυσικό η ερωτική σας ζωή να βρεθεί στο επίκεντρο των σκέψεών σας, καθώς και να θελήσετε να βρεθείτε και να συναντήσετε πρόσωπα με τα οποία σχετίζεστε ερωτικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η άνεση στο να εκφράσετε τις επιθυμίες σας θα σας παρέχεται απλόχερα, ενώ παράλληλα θα σας δοθεί η ευκαιρία να εκφράσετε τα βαθύτερα συναισθήματά σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Η πιθανότητα μονιμοποίησης κάποιου δεσμού σας ή συγκατοίκησης φαίνεται αρκετά αυξημένη αυτή την περίοδο, μια που οι συναισθηματικές σχέσεις σας θα βελτιωθούν αισθητά.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ