Άφησαν ελεύθερο τον ληστή των mini markets – Δήλωσε χρήστης κοκαϊνης και αφέθηκε…

Must Read

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών τον «άκουγαν» από την πρώτη στιγμή κατά την οποία ταυτοποιήθηκε ότι αυτός ήταν ο 30χρονος καραφλός με το πιστόλι ο οποίος μπούκαρε σε mini markets σε περιοχές της Αττικής και απαιτούσε τις εισπράξεις με την απειλή όπλου.

  • Του Μάνου Μεϊμαράκη

Μάλιστα, αναγκάσθηκαν να ταξιδέψουν μέχρι την Θεσσαλονίκη για να τον συλλάβουν, ενώ σε ταυτόχρονη επιχείρηση στην Νέα Σμύρνη εντόπιζαν το όπλο του.

Ωστόσο, μερικές ημέρες αργότερα τον βρήκαν να κυκλοφορεί ελεύθερος.

Ο 30χρονος ταυτοποιήθηκε μετά τη συστηματική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας και η δικογραφία διαβιβάστηκε ιεραρχικά στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών, στο Τμήμα Δημόσιας Ασφάλειας Αθηνών του οποίου προϊσταται ο Αστυνόμος, Νίκος Σγούρος.

Στη συνέχεια με χειρουργική ακρίβεια οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών επιχείρησαν ταυτόχρονα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης όπου και συνελήφθη, αλλά και στη Νέα Σμύρνη όπου εντοπίστηκε το όπλο του, σε διαμέρισμα φίλης του.

Ωστόσο, όταν βρέθηκε ενώπιον της δικαιοσύνης δεν κρίθηκε προφυλακιστέος, καθώς όπως ο ίδιος είπε στην απολογία του, ελάχιστες ημέρες πριν συλληφθεί εντάχθηκε σε κέντρο απεξάρτησης από την κοκαϊνη και αφέθηκε.

Έτσι προ ημερών, όταν αστυνομικοί της Ασφάλειας οι οποίοι βρίσκονταν σε περιπολία σε περιοχή της Αττικής, τον είδαν να κυκλοφορεί ελεύθερος δεν πίστευαν στα μάτια τους!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This