Με καθυστέρηση έφτασε στην Αθήνα το Άγιο Φως – «Αγώνας δρόμου» να μεταφερθεί σε όλη την Ελλάδα

Υποδοχή με λιτή τελετή και όχι με τιμές αρχηγού κράτους

Must Read

Με μια λιτή τελετή, δείγμα της υποβάθμισης που αποφάσισε η Κυβέρνηση, έγινε η υποδοχή του Αγίου Φωτός στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», όπου η ειδική πτήση της Aegean από τα Ιεροσόλυμα αφίχθη λίγο μετά τις 20:30.

Ακολούθησε η μεταφορά του στην Εξαρχία του Πανάγιου Τάφου στην Πλάκα. Παράλληλα, είναι προγραμματισμένη η μεταλαμπάδευσή του, με πτήσεις της Aegean και της Sky express, στην ελληνική επικράτεια, για να μεταφερθεί στους ναούς που απόψε θα κοινωνήσουν το χαρμόσυνο μήνυμα της Αναστάσεως.

Στα Ιεροσόλυμα για την Τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στον Ναό της Αναστάσεως και τη μεταφορά του στην Ελλάδα είχε μεταβεί από τη Μεγάλη Παρασκευή ελληνική αποστολή, με επικεφαλής τον υφυπουργό Εξωτερικών Ανδρέα Κατσανιώτη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This