Θύμα bullying o 16χρονος που αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει στην Πάτρα

Must Read

Άλλος ένας έφηβος αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει λόγω bullying, αυτή τη φορά στην Πάτρα. Ο δεκαεξάχρονος ανέβηκε στην ταράτσα του σπιτιού του, για να κάνει βουτιά στο κενό, αλλά, ευτυχώς, προδόθηκε από τον σκύλο του, που γαύγισε έντονα, κινητοποιώντας τον πατέρα του, ο οποίος τον βρήκε την τελευταία στιγμή στο χείλος της ταράτσας, να κοιτάει το κενό και να κλαίει.

Λίγα λεπτά νωρίτερα είχε πει πως πάει μια βόλτα, γιατί ένιωθε στρεσαρισμένος, ζητώντας από την μητέρα του να τον φιλήσει, λέγοντάς της: «Μπορεί να μην έχεις άλλη φορά την ευκαιρία». Αυτή η φράση θορύβησε τους γονείς του παιδιού σε συνδυασμό με την αλλαγή της συμπεριφορά του τις τελευταίες ημέρες.

Σύμφωνα με το patrastimes.gr ο νεαρός είχε υποστεί ξυλοδαρμό από συμμαθητή του, αλλά και διαδικτυακή διαπόμπευση μέσω σελίδας κοινωνικής δικτύωσης. Μετά από αυτό, δεν άντεχε να αντικρύσει τους συμμαθητές του, καθώς αισθανόταν ντροπιασμένος.

Νωρίς το πρωί της Δευτέρας, όπως γράφει το Lepanto, οι γονείς του παιδιού πήγαν στον Εισαγγελέα της Πάτρας, όπου κατήγγειλαν τις πράξεις αυτές και υπέβαλαν μήνυση.

«Είδα ότι απομονώθηκε… Είχε κλειστεί στο δωμάτιο του και δεν ήθελε ούτε να φάει, αυτό διήρκεσε περίπου τρεις ημέρες, δεν μας είχε πει τι τον προβληματίζει. Χθες το βράδυ κατά τις 11 η ώρα μου λέει: «Μαμά, θέλω να φύγω, να βγω λίγο έξω να πάρω λίγο αέρα, δεν αισθάνομαι καλά…». Στη συνέχεια μου λέει: «Έλα να σου δώσω ένα φιλάκι, μπορεί να μην έχεις την ευκαιρία να με ξαναφιλήσεις», ανέφερε η μητέρα του 16χρονου.

«Είδα τον μικρό τελείως στην άκρη, έτοιμο να πέσει από κάτω, όχι για τον ξυλοδαρμό στο σχολείο, αλλά για την σεξιστική φωτογραφία που δημοσίευσε ένας συμμαθητής του στο Ιnstagram», σημείωσε ο πατέρας του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This