Βασίλης Ντινόπουλος: Τι προκάλεσε τον θάνατο στον 33χρονο γιο του πρώην υπουργού 

Eίχε σακχαρώδη διαβήτη τύπου 1 και φέρεται να υπέστη κρίση - Δίπλα του βρέθηκαν τα χάπια του - Συγκινητικό «αντίο» από το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου

Must Read

Σοκ και θλίψη στο πανελλήνιο αλλά και στον καλλιτεχνικό χώρο προκάλεσε ο ξαφνικός χαμός του Βασίλη Ντινόπουλου, γιου του πρώην βουλευτή και υπουργού της Νέας Δημοκρατίας, Αργύρη Ντινόπουλου.

Στα 33 του χρόνια, ο Βασίλης Ντινόπουλος εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο διαμέρισμά του στα Εξάρχεια, την Κυριακή, από τους συγγενείς του, οι οποίοι προσπαθούσαν να επικοινωνήσουν μαζί του, με τον ίδιο να μην απαντάει στα τηλέφωνα.

Ο πατέρας του, με τη βοήθεια κλειδαρά, μπήκε στο διαμέρισμα του παιδιού του και τον βρήκε χωρίς τις αισθήσεις του στον καναπέ. Η πρώτη ιατροδικαστική εκτίμηση κάνει λόγο για θάνατο που οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Ο 33χρονος είχε σακχαρώδη διαβήτη τύπου 1 και δίπλα του βρέθηκαν τα χάπια του. Πληροφορίες αναφέρουν ότι πιθανότατα υπέστη κρίση υπογλυκαιμίας, και το σάκχαρο «χτύπησε» την καρδιά του. Αναμένεται το πόρισμα της ιατροδικαστού Σουλτάνας Μαριανού, η οποία θα διενεργήσει νεκροτομή.

Συγγενείς και φίλοι αναμένεται να αποχαιρετήσουν τον Βασίλη αύριο, Τετάρτη 4/5, στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας, στις 09:30.

Ο Βασίλης Ντινόπουλος, γεννήθηκε το 1989 και ασχολήθηκε από μικρός με πολεμικές τέχνες. Διακρίθηκε στο παρκούρ και στη συνέχεια αποφάσισε να ασχοληθεί με τον κινηματογράφο. Τα πρώτα του βήματα τα έκανε ως ηθοποιός και επαγγελματίας κασκαντέρ σε διαφημίσεις, ταινίες μικρού μήκους και βίντεο κλιπ. Στη συνέχεια ασχολήθηκε με την παραγωγή και τη διαχείριση χώρων, ενώ βραβεύτηκε πολλές φορές για τη δουλειά του.

Αντίο από το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου

Με ανακοίνωσή του το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου αποχαιρετά τον Βασίλη Ντινόπουλο: «Το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου αποχαιρετά με θλίψη τον Βασίλη Ντινόπουλο. To Hellenic Film Commission του Ε.Κ.Κ. έχει βραβεύσει τον Vasilis Din ως καλύτερο location manager για την ταινία Kala Azar το 2020 στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που έχει θεσμοθετήσει για την ανάδειξη της ειδικότητας των location managers στην Ελλάδα.

Θα τον θυμόμαστε πάντα για τον ενθουσιασμό και την αγάπη του για τον κινηματογράφο, αλλά και για το πάθος του να αναδειχτεί και να πιστωθεί ο ρόλος των location managers. “Ενα credit δεν κοστίζει ποτέ τίποτα” Vasilis Din, ως μέλος της κριτικής επιτροπής του Hellenic Film Commission για την απονομή του βραβείου location award κατά τη διάρκεια του Thessaloniki International Film Festival το 2021.

Το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου εκφράζει τα βαθιά του συλλυπητήρια στους φίλους και στους οικείους του».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This