Οργισμένος ο 65χρονος «αεροπειρατής»: Με πέταξαν σε ένα υπόγειο και μετά καθάρισαν με ένα συγνώμη…

Must Read

Έσπασε τη σιωπή του ο Λιβανέζος δημοσιογράφος που συνελήφθη στη Μύκονο και αφέθηκε ελεύθερος τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου.

Ο άντρας συνελήφθη την Πέμπτη στη Μύκονο, καθώς οι αρχές πίστευαν ότι είναι ο διάσημος αεροπειρατής του 1985 σε πτήση της TWA από Αθήνα προς Ρώμη, κατά την οποία οι δράστες σκότωσαν Αμερικανό επιβάτη.

Ωστόσο, τελικά πρόκειται για απλή συνωνυμία και ο 65χρονος εν τέλει προέκυψε ότι είναι διάσημος δημοσιογράφος. Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Open, ο άνδρας συνελήφθη παρά το γεγονός ότι είχε διαφορετικό πατρώνυμο και ηλικία.

Ο Μοχάμεντ Σαλέχ μιλώντας μέσω μεταφραστή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open, τόνισε: «Δεν ήξερα γιατί με κρατάνε. Πέρασα δύσκολα ψυχολογικά. Με κρατούσαν σε ένα υπόγειο. Η γυναίκα μου και τα παιδιά μου κατέρρευσαν. Στη Μύκονο μου έκαναν ανάκριση για 8 ώρες. Τους έλεγα ότι είμαι 40 χρόνια δημοσιογράφος. Με ξέρουν στη Βυρηττό πολιτικοί και αξιωματούχοι. Είναι δυνατόν η Ελλάδα που είναι χώρα της δημοκρατίας να κάνει αυτό το πράγμα. Με κρατούσαν πέντε ημέρες και μετά… συγγνώμη». 

Ο 65χρονος φιλοξενείται πλέον με μέριμνα των ελληνικών αρχών σε ξενοδοχείο της Σύρου, προκειμένου να ηρεμήσει και να ξεκουραστεί από την ταλαιπωρία που έχει υποστεί.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This