Η Nένα εξομολογείται: Το άνετο φιλαράκι που απειλεί και… σφυράει στον (ιδιοκτήτη) «Βαγγέλα»

Must Read

Στη Δικαιοσύνη θα λογοδοτήσει ο άντρας που απείλησε μέσω διαδικτύου τη ζωή του Τάσου Μητρόπουλου και της συζύγου του, Νένας Χρονοπούλου. Η ηθοποιός κατέθεσε μήνυση εναντίον του το βράδυ της Τετάρτης και πλέον η υπόθεση πήρε τον δρόμο για τις δικαστικές αίθουσες. Θέλοντας να προστατέψει την οικογένειά της, η γνωστή ηθοποιός απευθύνθηκε στις Αρχές για να γλιτώσουν τα χειρότερα, όπως εξομολογείται στην «Espresso».

Από το βράδυ της Κυριακής και για τρία 24ωρα το ζευγάρι έζησε δραματικές ώρες από τις απανωτές διαδικτυακές επιθέσεις οπαδών, όπως ανέφερε στη συνέντευξή της, επειδή ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού εμφανίστηκε στην αθλητική εκπομπή «Total Football», στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη Open.

«Μία εμφάνιση σε κανάλι μη συμφερόντων της ομάδας της καρδιάς του άλλαξε τα πάντα στη ζωή μας. Ο πόλεμος ξέσπασε όταν γνωστό ερυθρόλευκο site με απαξιωτικούς συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς και ψέματα πυροδότησε εκρήξεις μίσους σε δεκάδες φιλάθλους του Ολυμπιακού και μέχρι πρότινος θαυμαστές του συζύγου μου, παροτρύνοντάς τους να στραφούν εναντίον του» αποκαλύπτει η Νένα Χρονοπούλου.

Ολόκληρο το δημοσίευμα ήταν προσβλητικό, ανέφερε η ηθοποιός, ξεχωρίζοντας από όλο το κομμάτι τον επίλογο: «“Φανταζόμαστε για αρχή ότι δεν θα τολμήσει να ξαναπατήσει (σ.σ.: ο Τάσος Μητρόπουλος) σε παιχνίδι παλαιμάχων του Ολυμπιακού. Ας πάει να παίζει με τους παλαιμάχους ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, ΠΑΟ…. Δηλαδή για το τέλος τι φαντάζονται; Γιατί κάτι θα φαντάζονται για να το δηλώνουν ευθαρσώς και απροκάλυπτα δημόσια» υπογράμμισε, αποκαλύπτοντας ότι κατέθεσε μήνυση την ίδια ημέρα και στην ιδιοκτησία της διαδικτυακής αθλητικής εφημερίδας.

Σήμερα η γλυκιά μαμά, που νιώθει πιο ήρεμη, ψύχραιμη και ασφαλής, περιέγραψε τον εφιάλτη των απειλών που δέχτηκε σωρηδόν στο facebook. «Δέχτηκα πολλά απειλητικά μηνύματα, κυρίως από έναν φερόμενο ως ερυθρόλευκο φίλαθλο, δημόσια στις σελίδες μου όσο και στο Messenger» αναφέρει η Νένα Χρονοπούλου, παραθέτοντας ενδεικτικά δύο από αυτά.

«Εσύ που λες ότι θα κάνεις μήνυση, είσαι η σκληρή γυναίκα… Μάλλον δεν ξέρεις από αγριεμένους οπαδούς που πάνω από την ομάδα δεν βάζουν τίποτα και κανέναν» και «Άμα σου τολμάει κάνε καμία κίνηση και θα δεις πού θα πας. Ένα σφύριγμα στον Βαγγέλα και θα βρεθείς μαζί με τον αντρούκλη σου στα Τάρταρα». H ίδια, όμως, δεν διστάζει να κατονομάσει τον Βαγγέλα που αναφέρεται στο απειλητικό μήνυμα: «Είναι ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού. Εκείνος δηλαδή τι του είναι του Βαγγέλα; Φιλαράκι; Ανιψάκι; Ξαδερφάκι; Από πού προκύπτει αυτή του η άνεση και η σιγουριά; Και γιατί ποτέ κανένας άλλος φίλαθλος, κατά το παρελθόν, δεν είχε πει σε κανέναν “Θα σφυρίξω στον Σώκρατες; και σφυράει ο πάσα ένας στον Βαγγέλα;».

Για τα παραπάνω γεγονότα, τα οποία η ίδια θεωρεί σοβαρά και ανησυχητικά, θα πρέπει, όπως είπε, να ληφθούν μέτρα από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη αλλά και από το υπουργείο Αθλητισμού, στα οποία θα απευθυνθεί λίαν συντόμως, όπως υποστήριξε.

Η «μαύρη» περίοδος και η έκρηξη στην Καλαμάτα

Έχοντας ζήσει μια «μαύρη» περίοδο, μετά τη δολοφονία του συζύγου της, Γεράσιμου Μαυράκη, η συγγραφέας δεν επιθυμεί να ζει τρομοκρατημένη και με άγχος για την τύχη της οικογένειάς της, αλλά και του παιδιού της, του 14χρονου ΑμεΑ Χρήστου.

«Η εμπειρία του παρελθόντος δυστυχώς με αναγκάζει να φροντίζω για το μέλλον. Αν, όμως, κάτι πάει στραβά και δεν μπορέσουν να δαμάσουν το μίσος τους, ας φανούν γενναιόδωροι και το κακό να γίνει για τρεις και όχι μόνο για δύο. Ο Χρήστος δεν πρέπει να ορφανέψει για δεύτερη φορά και τα ιδρύματα δεν είναι ικανά να φροντίσουν τέτοιους αγγέλους» είπε, όντας ψύχραιμη! Και πρόσθεσε: «Μοιραία λοιπόν απευθύνθηκα στη Δικαιοσύνη και από την ώρα που κατέθεσα τη μήνυση και μετά, σε περίπτωση που συμβεί οτιδήποτε στην οικογένειά μου, οι ευθύνες θα αποδοθούν εκεί που πρέπει. Στους φυσικούς δράστες, αλλά και στους υποκινητές αυτών, σε αυτούς που καθοδηγούν, αλλά και σε αυτούς που εθελοτυφλούν μπροστά σε τέτοια σοβαρότατα γεγονότα τρομοκρατίας».

Από το μυαλό της δεν έφυγε ποτέ η έκρηξη πριν από χρόνια σε επιχείρησή τους στην Καλαμάτα, που θα μπορούσε μάλιστα να κοστίσει ανθρώπινες ζωές. «Μπορεί κάποιος να πει Σιγά μην κάνει τίποτα αυτός. Και αμέσως μετά εγώ πρέπει να σκεφτώ… Κι αν κάνει; Πώς μπορώ να προεξοφλήσω ότι δεν θα κάνει; Η επόμενη σκέψη μου πηγαίνει αμέσως στην έκρηξη που είχαμε δεχτεί όταν βρισκόμασταν στην Καλαμάτα. Εκεί σταματάνε τα περιθώρια λάθους και ανοχής, και όλοι οι δρόμοι γίνονται μονόδρομος. Μήνυση λοιπόν εδώ και τώρα σε εκείνον που απείλησε, αλλά και σε εκείνον που τον πόρωσε για να το κάνει, τον επισήμως χυδαίο ηθικό αυτουργό» τονίζει η Νένα Χρονοπούλου.

Η γνωστή ηθοποιός δηλώνει ότι πρέπει να νιώθουμε ντροπή σαν Έλληνες δημοκράτες όταν μία συνέντευξη σε κανάλι αντίθετων επιχειρηματικών συμφερόντων οδηγεί τους ανθρώπους σε τέτοιες εκφράσεις μίσους και δημιουργεί καταστάσεις τρόμου και πανικού.

«Πόση ευθύνη έχει η Πολιτεία μας, και συγκεκριμένα το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, για αυτές τις συμπεριφορές; Πώς επιτρέπει σε φυλλάδες που σπέρνουν το μίσος ανεξέλεγκτα να συνεχίζουν να βομβαρδίζουν με κανόνια τρόμου όποιον τολμάει να μη συμμορφώνεται με τις άτυπες διαταγές υποταγής του νέου καθεστώτος; Απαγορεύεται στα ΜΜΕ να καλλιεργούν γενίτσαρους εν έτει 2019 μόνο και μόνο επειδή κάποιος τους το επιβάλλει ή, ακόμη χειρότερα, κάποιος το ανέχεται και κάνει τα στραβά μάτια» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Το ανατριχιαστικό στην όλη ιστορία είναι ότι ο φερόμενος ως «ερυθρόλευκος» φίλαθλος, μετά τη μήνυση που κατέθεσε εναντίον του η Νένα Χρονοπούλου, δείχνει αμετανόητος. Όχι μόνο δεν σταμάτησε τον εκφοβισμό, αλλά συνέχισε με ακόμη πιο άγριο δημόσιο bullying εναντίον της αλλά και του Τάσου Μητρόπουλου μέσα από τη σελίδα του στο facebook: «Ντροπή σου εσένα και του Τάσου… Αν κάνεις το παραμικρό δεν σε ξεπλένει τίποτα. Το σταματάω εδώ» έγραψε, δημοσιεύοντας και φωτογραφία της, ώστε το μήνυμα να βρει τον σωστό παραλήπτη, αψηφώντας νόμους και Δικαιοσύνη.

Το παρασκήνιο

Η Νένα Χρονοπούλου δεν κρύβεται πίσω από τις λέξεις. Όταν έχει δίκιο, το υπερασπίζεται με επιχειρήματα. Ποιο είναι το παρασκήνιο πίσω από την τηλεοπτική εμφάνιση του Τάσου Μητρόπουλου στο Open; «Ο σύζυγός μου ποτέ δεν έχει κληθεί από εφημερίδες που στηρίζουν τον Ολυμπιακό, πλην μιας, για να δώσει συνέντευξη ή να πει την άποψή του για κάποιο παιχνίδι. Ποτέ δεν του δόθηκε βήμα επίσημο για να σχολιάσει το μόνο αντικείμενο που γνωρίζει τόσο καλά όσο ελάχιστοι. Ξαφνικά ήρθε η πρόσκληση από το Open, ιδιοκτησίας Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος ουδέποτε έχει δει τον Τάσο Μητρόπουλο από κοντά και ουδέποτε έχει τηλεφωνηθεί μαζί του. Γιατί να το κάνει, άλλωστε;» αναρωτήθηκε η ηθοποιός. Και συνέχισε: «Οι αθλητικοί συντάκτες της εκπομπής τον κάλεσαν δίχως φόβο από το αφεντικό τους γιατί, στην τελική, αντί ο Ιβάν Σαββίδης να μη θέλει να βλέπει τον Τάσο Μητρόπουλο στα μάτια του, αφού η είσοδός του στην Τούμπα προκαλούσε πανζουρλισμό, ξεσηκώθηκαν οι Ολυμπιακοί. Βρείτε πού είναι το λάθος!» επιμένει η Νένα Χρονοπούλου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This