Η Κατερίνα Στικούδη μας συστήνει τη μητέρα της και απαντά αν θα κάνει δεύτερο παιδί

Είναι έτοιμη η Κατερίνα Στικούδη να χαρίσει ένα αδερφάκι στο γιο της;

Must Read

Η Κατερίνα Στικούδη και ο σύζυγός της Βαγγέλης Σερίφης έχουν αποκτήσει πρόσφατα το πρώτο τους παιδί, ένα αγόρι και μάλιστα η τραγουδίστρια, δέχθηκε έντονη αρνητική κριτική επειδή λίγες μόνο ημέρες μετά από τη γέννηση του γιου της, επέστρεψε στο show του Νίκου Κοκλώνη στο οποίο συμμετείχε αντί όπως υποστήριζαν κάποιοι να μείνει μαζί του.

Η τραγουδίστρια μίλησε στο περιοδικό You για το ενδεχόμενο να αποκτήσει ένα δεύτερο παιδί σύντομα και η απάντησή της ήταν η ακόλουθη: «Eίναι πολύ νωρίς για να σκεφτώ ένα δεύτερο παιδί, αλλά δεν το αποκλείω. Τον γιο μου τον νανουρίζω με Μότσαρτ και με την Άγια Νύχτα που μας έμεινε από τα Χριστούγεννα».

Η Κατερίνα Στικούδη αναφέρθηκε και στο πως πέρασε την περίοδο της καραντίνας, αποκαλύπτοντας πως είχε πάρει αρκετά κιλά: «Στην πρώτη καραντίνα έφαγα πολύ, είχα πάρει 10 κιλά, αλλά δεν το καταλάβατε γιατί σας είχα τρελάνει στα throwback. Στην εγκυμοσύνη μου πρόσεχα πάρα πολύ, δεν αγχωνόμουν κι έτρωγα σωστά. Δεν είχα τις γνωστές λιγούρες και δεν ζητούσα τίποτα από τον Βαγγέλη (Σερίφη).»

Η Κατερίνα Στικούδη βρέθηκε στο City Garden Festival για να παρακολουθήσει την πρεμιέρα της παράστασης Mamma Mia, μαζί με τη δική της μητέρα και πόζαραν μαζί στο φωτογραφικό φακό:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This