Παυλόπουλος σε Μοσκοβισί: Αναγνωρίσατε τις θυσίες του ελληνικού λαού

Must Read

Την σημαντική στήριξη που παρείχε στην Ελλάδα ο Πιερ Μοσκοβισί κατά την Μνημονιακή Περίοδο, ώστε να παραμείνει η χώρα μας στην ευρωζώνη, υπογράμμισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος κατά τη συνάντησή του με τον Γάλλο επίτροπο αρμόδιο.

Ο κ. Παυλόπουλος ανέφερε: «Στηρίζοντας τότε την Ελλάδα να συνεχίσει την Ευρωπαϊκή της πορεία, από την μια πλευρά αναγνωρίσατε εμπράκτως τις μεγάλες θυσίες του ελληνικού λαού -για πολλές από τις οποίες δεν είχε την ευθύνη- προκειμένου να παραμείνουμε στην ευρωζώνη».

Από την πλευρά του, ο Πιερ Μοσκοβισί, αφού ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τη συνάντηση, έκανε έναν σύντομο απολογισμό του έργου του αναφορικά με την Ελλάδα, δηλώνοντας πως είναι η τελευταία φορά που επισκέπτεται τη χώρα μας ως Επίτροπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Σύμφωνα  με το ΑΠΕ, το Παράσημο του Τάγματος του Φοίνικος, που του απένειμε ο Προκόπης Παυλόπουλος αποτελεί την αγαπημένη του βράβευση γιατί ο Φοίνικας μπορεί να αναγεννιέται από τις στάχτες του.

Ο Πιερ Μοσκοβισί ανέφερε πως θα εξακολουθήσει να είναι στο πλευρό των Ελλήνων και θα είναι πάντα φίλος της Ελλάδας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This