Αντιδράσεις προκάλεσε η δήλωση του Μητροπολίτη Ιωαννίνων για το ύφασμα που έπλεξαν «μικρά παιδικά χέρια»

Προβληματισμό προκάλεσε η δήλωσή του μπροστά στον Πατριάρχη Βαρθολομαίο

Must Read

Αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει προκαλέσει η δήλωση του μητροπολίτη Ιωαννίνων Μάξιμου, αναφορικά με την αρχιερατική στολή που δώρισε στον  Πατριάρχη Βαρθολομαίο, ο οποίος βρέθηκε στα Ιωάννινα για να προεξάρχει της τελετής των θυρανοιξίων του ναού του Οσίου Παϊσίου.

Όπως ανέφερε ο Μητροπολίτης, την αρχιερατική στολή κατασκεύασαν ειδικοί από την Ιταλία, χρησιμοποιώντας ύφασμα, το οποίο είχε ο ίδιος στην κατοχή του.

«Το ύφασμα το είχα εγώ, ήταν από την Ινδία. Είναι ένα πολύ δύσκολο ύφασμα, πολύ λεπτή ύφανση που δεν μπορούν να το κάνουν ανθρώπινα χέρια, παρά μόνο μικρά παιδικά χέρια» δήλωσε ο μητροπολίτης και πρόσθεσε ότι για να φτιαχτεί η αρχιερατική στολή χρειάστηκαν «χιλιάδες ώρες εργασίας, αλλά δεν το πλήρωσε κανείς. Δεν κόστισε σε κανέναν μας χρήματα», κάνοντας λόγο για «θαύμα».

Η δήλωση του προκάλεσε αντιδράσεις, με πολλούς να σχολιάζουν ότι νομιμοποίησε την παιδική εργασία μπροστά στον Πατριάρχη Βαρθολομαίο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This