Οι πάγκοι της λαϊκής «χώριζαν» 57χρονο και 17χρονη, αλλά τους ένωσε ο παράνομος έρωτας!

Must Read

Μία «πικάντικη» ιστορία με πρωταγωνιστές έναν 57χρονο και την ανήλικη… ερωμένη του -ο παράνομος έρωτας των οποίων γεννήθηκε στη λαϊκή αγορά- απασχόλησε ένα δικαστήριο στην Κρήτη!

Όπως ήταν αναμενόμενο, τη σχέση δεν είδαν με καλό μάτι όχι μόνο οι συγγενείς της 17χρονης, αλλά ούτε οι συγχωριανοί τους, καθώς η διαφορά ηλικίας είναι τέσσερις δεκαετίες και οι δύο εραστές θα μπορούσαν να είναι πατέρας και κόρη ή ακόμα και παππούς με εγγονή! Τα πράγματα, όμως, έγιναν χειρότερα όταν η μαθήτρια έμεινε έγκυος.

Όλα άρχισαν όταν η κοπέλα εργαζόταν σε πάγκο της λαϊκής αγοράς και ακριβώς απέναντι βρισκόταν ο πάγκος του μεσήλικα. Αρχικά έλεγαν ένα «γεια» ο ένας στον άλλον, έπειτα συζητούσαν, έλεγαν αστεία και γελούσαν κι έτσι αναπτύχθηκε μεταξύ τους μια πιο στενή σχέση.

Τελικά, η 17χρονη και ο 57χρονος ήρθαν πολύ κοντά, γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο. Όμως, η κοπέλα πήρε την απόφαση να το σκάσει από το σπίτι της και να συζήσει με τον 57χρονο, τον οποίο, σύμφωνα με το cretalive.gr, είδε μάλλον ως διέξοδο στην κατάσταση την οποία βίωνε και δεν μπορούσε να αντέξει άλλο.

«Τον αγαπώ, δεν βλέπω ότι είναι μεγάλος» υποστήριξε με πάθος στο δικαστήριο, σε μια προσπάθεια να υπερασπιστεί τον αγαπημένο της. Μάλιστα, ισχυρίστηκε ότι το διαβατήριο στο οποίο αναγράφεται ως ημερομηνία γέννησής της το 2002 είναι πλαστό και ότι στην πραγματικότητα σήμερα είναι ενήλικη.

Το δικαστήριο, πάντως, έκρινε ένοχο τον 57χρονο για την κατηγορία της αρπαγής ανηλίκου διά της υποστήριξης της εκούσιας διαφυγής, επιβάλλοντάς του ποινή φυλάκισης 12 μηνών με αναστολή, υπό τον όρο να μην πλησιάζει την κοπέλα και να μην έρχεται με κανέναν τρόπο σε επαφή μαζί της.

Πηγή: Espresso

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This