Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2020

Οι πάγκοι της λαϊκής «χώριζαν» 57χρονο και 17χρονη, αλλά τους ένωσε ο παράνομος έρωτας!

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Μία «πικάντικη» ιστορία με πρωταγωνιστές έναν 57χρονο και την ανήλικη… ερωμένη του -ο παράνομος έρωτας των οποίων γεννήθηκε στη λαϊκή αγορά- απασχόλησε ένα δικαστήριο στην Κρήτη!

Όπως ήταν αναμενόμενο, τη σχέση δεν είδαν με καλό μάτι όχι μόνο οι συγγενείς της 17χρονης, αλλά ούτε οι συγχωριανοί τους, καθώς η διαφορά ηλικίας είναι τέσσερις δεκαετίες και οι δύο εραστές θα μπορούσαν να είναι πατέρας και κόρη ή ακόμα και παππούς με εγγονή! Τα πράγματα, όμως, έγιναν χειρότερα όταν η μαθήτρια έμεινε έγκυος.

Όλα άρχισαν όταν η κοπέλα εργαζόταν σε πάγκο της λαϊκής αγοράς και ακριβώς απέναντι βρισκόταν ο πάγκος του μεσήλικα. Αρχικά έλεγαν ένα «γεια» ο ένας στον άλλον, έπειτα συζητούσαν, έλεγαν αστεία και γελούσαν κι έτσι αναπτύχθηκε μεταξύ τους μια πιο στενή σχέση.

Τελικά, η 17χρονη και ο 57χρονος ήρθαν πολύ κοντά, γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο. Όμως, η κοπέλα πήρε την απόφαση να το σκάσει από το σπίτι της και να συζήσει με τον 57χρονο, τον οποίο, σύμφωνα με το cretalive.gr, είδε μάλλον ως διέξοδο στην κατάσταση την οποία βίωνε και δεν μπορούσε να αντέξει άλλο.

«Τον αγαπώ, δεν βλέπω ότι είναι μεγάλος» υποστήριξε με πάθος στο δικαστήριο, σε μια προσπάθεια να υπερασπιστεί τον αγαπημένο της. Μάλιστα, ισχυρίστηκε ότι το διαβατήριο στο οποίο αναγράφεται ως ημερομηνία γέννησής της το 2002 είναι πλαστό και ότι στην πραγματικότητα σήμερα είναι ενήλικη.

Το δικαστήριο, πάντως, έκρινε ένοχο τον 57χρονο για την κατηγορία της αρπαγής ανηλίκου διά της υποστήριξης της εκούσιας διαφυγής, επιβάλλοντάς του ποινή φυλάκισης 12 μηνών με αναστολή, υπό τον όρο να μην πλησιάζει την κοπέλα και να μην έρχεται με κανέναν τρόπο σε επαφή μαζί της.

Πηγή: Espresso

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΕΛΛΑΔΑ FM 94.3

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ