Αρναούτογλου: «Αέρινος πύργος» θα φέρει παρατεταμένη καλοκαιρία (video)

Must Read

Μπορεί να ταλαιπωρηθήκαμε κάπως απότομα με βροχές και καταιγίδες από αρχές Οκτώβρη, αλλά το σκηνικό του καιρού αλλάζει! Από αύριο και μέχρι τέλος Οκτώβρη θα έχουμε ηλιοφάνεια και υψηλές θερμοκρασίες. Αυτό δεν θα συμβάλλει φυσικά μόνο στην ψυχική μας υγεία, γιατί ως γνωστών ο ήλιος κάνει καλό, αλλά και στην τσέπη μας αφού για έναν μήνα τουλάχιστον δε θα χρειαστούμε πετρέλαιο, ανεμιστήρα, air condition και άλλα τέτοιου είδους πολύτιμα… αγαθά!

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ3 Σάκης Αρναούτογλου, ο καιρός την Πέμπτη θα είναι καλός με περιορισμένα νέφη στο Ιόνιο και προς το μεσημέρι στα νοτιοδυτικά.

Το ίδιο σκηνικό θα επικρατήσει και την Παρασκευή, με συννεφιά σε κεντρική και βόρεια Πελοπόννησο, Στερεά Ελλάδα, Ηπειρο και Ιόνιο. Ωστόσο, ο κ. Αρναούτογλου επισήμανε πως οι νεφώσεις θα παραμείνουν μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου, ενώ την Κυριακή θα επικρατήσει ηλιοφάνεια, σχεδόν, σε όλη τη χώρα.

Ο γνωστός μετεωρολόγος μίλησε, δε, για έναν αντικυκλώνα στην Ευρώπη που θα εμποδίζει να έρχονται βαρομετρικά χαμηλά από τα βόρεια και τα δυτικά προς τη χώρα μας.

«Είναι σαν ένας αέρινος πύργος που δύσκολα καταρρέει και όπως θα καθίσει πάνω από τα Βαλκάνια θα φέρει παρατεταμένη καλοκαιρία μετά τις 12 – 13 Οκτωβρίου» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Αρνατούτογλου.

Ο Σάκης Αρναούτογλου υποστήριξε ότι σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία δεν αποκλείεται ο καιρός να είναι καλός, χωρίς βροχές και με αρκετή ηλιοφάνεια μέχρι και τις 24 – 25 του μηνός, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο η καλοκαιρία να συνεχιστεί μέχρι και τα τέλη Οκτωβρίου.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This