Θρίλερ στα Κουφονήσια: Νέα στοιχεία για τις σορούς που βρέθηκαν

Η δεύτερη σορός ανήκει σε μικρότερης ηλικίας άνθρωπο - Στο νεκροτομείο Πειραιά για έρευνα

Must Read

Πληθαίνουν τα ερωτήματα για την υπόθεση – θρίλερ με τις δύο ανθρώπινες σορούς που βρέθηκαν από τουρίστα στα Κουφονήσια.

Υπενθυμίζεται ότι το μακάβριο εύρημα εντοπίστηκε από έναν Ιταλό πλοίαρχο, το σκάφος του οποίου βρισκόταν στην περιοχή. Ο τουρίστας περισυνέλεξε τις σορούς από την παραλία Φυκιό, στο Κάτω Κουφονήσι, και τις παρέδωσε στο Λιμεναρχείο Νάξου.

Οι νεότερες πληφορορίες αναφέρουν ότι η μία σορός ανήκει σε έναν ενήλικο και η δεύτερη σε έναν έφηβο, με τους γιατρούς να υπολογίζουν ότι ο θάνατος τους επήλθε αρκετούς μήνες νωρίτερα.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο Διευθυντής Ιατρικών Υπηρεσιών του Νοσοκομείου Νάξου, Βασίλης Ραπτάκης, είπε: «Ονομάστηκαν σάκος 1 και σάκος 2 για να κάνουμε τη γνωμάτευση. Στον σάκο 1 βρήκαμε το δεξιό μηριαίο οστού και τα δύο λαγόνια οστά και σχεδόν ολόκληρη την οσφυϊκή μοίρα της σπονδυλικής στήλης. Αυτό το κομμάτι του πτώματος ήταν σε προχωρημένη αποσύνθεση, δηλαδή δεν υπήρχαν μαλακά στοιχεία και μύες. Ήταν όλα ξηραμένα».

«Το δεύτερο κομμάτι ήταν μικρότερης ηλικίας και αυτό το συμπεραίνω και από το μήκος και από το μέγεθος των οστών. Είναι ανθρώπινο και αυτό αλλά μικρότερης ηλικίας», πρόσθεσε ο κ. Ραπτάκης.




Το χρονικό της υπόθεσης

Τα πτώματα ανακαλύφθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου στην παραλία Φυκιό, στο Κάτω Κουφονήσι, μέσα σε σακούλα.

Ο τουρίστας που εντόπισε τις σορούς ειδοποίησε αμέσως τις Αρχές με άνδρες του Λιμεναρχείου Νάξου, να σπεύδουν επί τόπου στο σημείο, ενώ η σακούλα οδηγήθηκε στο κέντρο υγείας της Νάξου.

Δείτε επίσης: Σε εξέλιξη οι έρευνες για τις δύο σορούς στα Κουφονήσια – Τα σενάρια που εξετάζονται

Η νεκροψία θα δώσει απαντήσεις

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η νεκροψία από τις ιατροδικαστικές Αρχές προκειμένου να λυθεί το μυστήριο και να διαπιστωθεί τι ακριβώς έχει συμβεί.

Σύμφωνα με το Naxospress δεν αποκλείεται οι σοροί να συνδέονται με το ναυάγιο προσφύγων της 22ης Δεκεμβρίου του 2021, που είχε συμβεί στα ανοιχτά της Φολεγάνδρου.

Για το εν λόγω ναυάγιο δεν ξεκαθαρίστηκε ουδέποτε ο αριθμός των αγνοουμένων και μέχρι τον Φεβρουάριο είχαν βρεθεί δεκαπέντε (15) σοροί σε προχωρημένη σήψη σε Νάξο – Ηρακλειά – Πάρο – Σίκινο – Καρδιώτισσα και Φολέγανδρο.

Στην περιοχή της Νάξου και των Μικρών Κυκλάδων έχουν βρεθεί συνολικά επτά σοροί. Ωστόσο, το γεγονός ότι οι σοροί βρέθηκαν μέσα σε σακούλα κάνει το συγκεκριμένο σενάριο λιγότερο πιθανό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This