Νέα (αισιόδοξη) έρευνα: Ακόμη πιο… «Greek lover» οι Έλληνες μετά τις εκλογές

Must Read

Σε αχαλίνωτο σεξ επιδίδονται πλέον οι Ελληνες μετά τις εκλογές του Ιουλίου, καθώς, με το που άλλαξε η κυβέρνηση, αυτομάτως ανέβηκε κατά 30% η «θερμοκρασία» στις κρεβατοκάμαρες, σύμφωνα με νέα έρευνα του Ανδρολογικού Ινστιτούτου με θέμα «Επιστροφή στην κανονικότητα και ερωτική ζωή»!

Όπως προέκυψε από την έρευνα, για τρεις στους 10 η αλλαγή της κυβέρνησης σήμαινε άνοδο της ερωτικής διάθεσης και αύξηση των ερωτικών επαφών, κάτι το οποίο μάλιστα έγινε αισθητό το πρώτο διάστημα μετά τις εκλογές του Ιουλίου.

«Μετά τις εκλογές παρατηρήσαμε ότι αυξήθηκαν οι επιδόσεις στο σεξ. Βέβαια οι επτά στους 10 Ελληνες δεν πιστεύουν ότι γίναμε κανονική χώρα ούτε και πως η ανάπτυξη πάτησε γκάζι. Παρά ταύτα, είδαμε ότι είναι πιο αισιόδοξοι για το μέλλον, αλλά και πιο ερωτικοί» ανέφερε σχολιάζοντας τα αποτελέσματα ο πρόεδρος του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών δρ Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, ο οποίος σημείωσε πως στη νέα έρευνα συμμετείχαν 600 άτομα, γυναίκες (43%) και άνδρες (57%). Τι ακριβώς όμως έδειξε η έρευνα;

«Για τους τρεις στους 10 (29%) η επιστροφή σε αυτό που ονομάζεται “κανονικότητα” επηρέασε θετικά την ερωτική τους ζωή. Για ένα πολύ μεγάλο ποσοστό, ωστόσο, είναι μάλλον νωρίς. Το 58%, ήτοι 348 άτομα, για την ώρα δεν παρατήρησε να έχει αλλάξει κάτι. Υπάρχει, πάντως, και ένα 13%, που είπε ότι η σεξουαλική του ζωή επηρεάστηκε αρνητικά…» επισημαίνει ο χειρουργός ουρολόγος – ανδρολόγος Χρήστος Φλιάτουρας.

Στην ερώτηση-κλειδί «πόσο συχνά κάνετε σεξ αυτή την περίοδο;» οι περισσότεροι του… δίνουν και καταλαβαίνει! Ειδικότερα, 32 άτομα (5,33%) κάνουν σεξ συχνότερα από επτά φορές την εβδομάδα, το 11,5% κάνει σεξ τέσσερις έως έξι φορές την εβδομάδα και το 26% (δηλαδή 156 άτομα) κάνει σεξ δύο έως τέσσερις φορές την εβδομάδα. Μία με δύο φορές την εβδομάδα έχει ερωτικές επαφές το 22,17% (133 άτομα), ενώ το 35% (210 άτομα) έχει επαφή σπανιότερα από μία φορά την εβδομάδα. Πάντως, στην ερώτηση «πιστεύετε ότι η χώρα έχει επιστρέψει πραγματικά στην κανονικότητα;» το 71,17% απάντησε «όχι» και το 28,83% απάντησε «ναι».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This