«Είμαι καθαρός, δεν έχω λερώσει το ράσο» απαντάει ο πάτερ Δημήτριος των Αγίων Ισιδώρων

Must Read

Την δική του απάντηση έδωσε σήμερα ο πάτερ Δημήτριος, προϊστάμενος του Ιερού Παρεκκλησίου Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό, μετά το πόρισμα-«φωτιά« της Αρχιεπισκοπής.

«Είμαι καθαρός, δεν έχω λερώσει το ράσο» είπε σήμερα στην ομιλία του ο π. Δημήτριος Λουπασάκης, σύμφωνα με το ekklisiaonline.gr.

Υπενθυμίζεται ότι το 2014 ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος είχε αναθέσει στον τότε γραμματέα του Επισκοπικού Δικαστηρίου της Αρχιεπισκοπής και νυν μητροπολίτη Λαρίσης Ιερώνυμο να κάνει έρευνα και να ασχοληθεί με τις μαρτυρίες και τις κατηγορίες που υπήρχαν, ώστε να διαλευκανθεί η αλήθεια. Η διαδικασία διήρκεσε περίπου τρία χρόνια και το 2017 κατατέθηκε το πόρισμα, στο οποίο αναφέρονταν, μεταξύ άλλων, βαρύτατες κατηγορίες και υπήρχε η πρόταση να διερευνηθεί από ψυχιάτρους η ικανότητα του π. Δημητρίου.

Μεταξύ άλλων, ο π. Δημήτριος κατηγορείται για αγυρτεία, αλλοίωση των ιερών κανόνων,  ανυπακοή και για σφετερισμό του υπουργήματος της πνευματικής πατρότητος, αλλά και για συνωμοσία, φατρία και τυρεία και δημιουργία μοναστικής αδελφότητας χωρίς άδεια της Αρχιεπισκοπής, καθώς και για μεγάλο σκανδαλισμό των πιστών.

Δείτε επίσης: «Σεισμός» στους Αγίους Ισιδώρους με το πόρισμα «φωτιά»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This