Παράπονα και αντιδράσεις από τους πολίτες για τα νέα δρομολόγια του ΟΑΣΑ

Must Read

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επιβατών, ο ΟΑΣΑ αποφάσισε να προχωρήσει σε τροποποιήσεις σε λεωφορειακές γραμμές από την ερχόμενη Δευτέρα, αλλά μόνο αυτό δεν κατάφερε αφού υπήρξαν έντονες αντιδράσεις από τους πολίτες.

Μέρος του επιβατικού κοινού όχι μόνο δε συμφωνεί με τα νέα δρομολόγια, αλλά συγκεκριμένα η Ένωση Συλλόγων Γονέων Αγ. Αναργύρων – Καματερού προχώρησε σε καταγγελία σχετικά με την τροποποίηση της γραμμής Γ10, η οποία εκτελούσε το δρομολόγιο «Ανάκασα – Αγιοι Ανάργυροι – Πλατεία Βάθη», καθώς με την αλλαγή, αντί για το κέντρο της Αθήνας, το λεωφορείο θα κάνει τέρμα στα Κάτω Πατήσια.

Ο πρόεδρος της Ενωσης Θανάσης Καρελιώτης υποστήριξε στη «δημοκρατία»: «Φυσικά δημιουργείται πρόβλημα. Τώρα πρέπει να αλλάζουμε πολλές συγκοινωνίες για να κατέβουμε στο κέντρο. Για να πάμε μέχρι την Ομόνοια πρέπει να πάρουμε ηλεκτρικό και μέχρι το Σύνταγμα και ηλεκτρικό και μετρό! Θεωρούμε ότι ο ΟΑΣΑ κάνει αυτή την αλλαγή λόγω έλλειψης προσωπικού και λεωφορείων. Ομως, δεν ξέρουμε κατά πόσο θα καλυτερεύσουν τελικά οι συγκοινωνίες».

Ο ίδιος επισημαίνει ότι την περασμένη Τετάρτη στο δημοτικό συμβούλιο ο δήμαρχος είπε ότι έχει ενημερωθεί για την τροποποίηση, ότι έχει επικοινωνήσει με τον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών και η νέα λειτουργία του Γ10, το οποίο θα μετονομαστεί σε 720, θα αρχίσει σε δοκιμαστική βάση. Πάντως, η Ενωση Συλλόγων Γονέων σχεδιάζει να προχωρήσει σε κινητοποιήσεις αν προκύψουν προβλήματα στην καθημερινότητα των κατοίκων του δήμου.
Σε επικοινωνία που είχε η «δημοκρατία» με τον Δήμο Αγίων Αναργύρων ανέφεραν: «Είμαστε σε φάση αναμονής όσον αφορά τη λειτουργία της νέας γραμμής και ποια θα είναι η αντιμετώπιση του κόσμου. Θα είμαστε σε επικοινωνία με τον ΟΑΣΑ για να δούμε τι μπορεί να γίνει, αν υπάρξει πρόβλημα».

Επισήμαναν εξάλλου ότι δέχονται πολλά παράπονα από τους κατοίκους της περιοχής, κυρίως επειδή η νέα γραμμή δεν θα φτάνει ως το κέντρο της Αθήνας. «Υποτίθεται ότι η απόφαση για την τροποποίηση πάρθηκε για το συμφέρον των δημοτών. Από τον ΟΑΣΑ θεωρούν ότι θα είναι πιο πυκνά τα δρομολόγια και οι δημότες θα περιμένουν 10-15 λεπτά πλέον και όχι 45, όπως γινόταν» καταλήγουν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This