«Άδεισαν» το σπίτι της την ώρα που έβλεπε «Σασμό»

«Βγήκα έξω στο δρόμο και άρχισα να φωνάζω ότι με έκλεψαν και να ζητώ βοήθεια»

Must Read

Δεν μπορεί να πιστέψει ότι ληστές «άδειασαν» το σπίτι της την ώρα που εκείνη έβλεπε τηλεόραση, μια γυναίκα από την Ζαχάρω Ηλείας.

Η γυναίκα η οποία είχε έρθει στη χώρα μας για διακοπές, καθώς είναι μόνιμη κάτοικος Αμβούργου, μιλώντας στο patrisnews.gr, ανέφερε ότι οι ληστές μπήκαν από το παράθυρο και της άρπαξαν χρυσαφικά, χρήματα και αντικείμενα αξίας.

Σύμφωνα με την ίδια, η λεία των δραστών φέρεται πως ξεπερνά τις 15.000 ευρώ.

Η γυναίκα παρακολουθούσε «Σασμό» μαζί με έναν ξαδερφό της και κανένας δεν αντιλήφθηκε ότι στο σπίτι μπήκαν ληστές: «Την ώρα της κλοπής, Δευτέρα βράδυ, ήμουν μέσα στο σπίτι μαζί με ένα ξάδερφό μου και βλέπαμε τηλεόραση, που ήταν λίγο δυνατά, με αποτέλεσμα να μην καταλάβουμε ότι είχαν μπει οι κλέφτες μέσα στο σπίτι. Αυτοί πρέπει να είχαν παρακολουθήσει από το κεντρικό δρόμο το σπίτι μου και ήξεραν τις κινήσεις μου» είπε και εξήγησε ότι της πήραν πανάκριβα κοσμήματα, τους κωδικούς της Τράπεζας αλλά και τις ταυτότητες του άντρα της.

Επιπλέον, απέσπασαν τέσσερις τσάντες μεγάλης αξίας και ένα χρυσό ρολόι. Συνολικά όλα αυτά αξίζουν πάνω από 10.000 με 15.000 ευρώ, ενώ όπως τόνισε η ίδια κάθε τσάντα, είχε από 500 ευρώ μέσα.

«Βγήκα έξω στο δρόμο και άρχισα να φωνάζω»

«Αναστατώθηκα πάρα πολύ και άρχισα να φωνάζω και πήρα το 110 που ξέρω ότι λειτουργεί στη Γερμανία και αφού δεν το σήκωνε κανένας, πήρα μετά το 112. Δεν ήξερα ποιον να πρωτοφωνάξω. Βγήκα έξω στο δρόμο και άρχισα να φωνάζω ότι με έκλεψαν και να ζητώ βοήθεια. Πήγαινα στο δρόμο πάνω, κάτω. Με άκουσαν από τη γειτονιά και βγήκαν να ρωτήσουν τι έγινε», ανέφερε η γυναίκα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This