«Δεν θα αυτοκτονήσω για κανέναν Μίχο» λέει ο π. Νικόλαος μετά τις πληροφορίες για απόπειρα αυτοκτονίας ιερέα

Τι απαντάει ο εφημέριος του Ιερού Ναού του Εσταυρωμένου μετά τις πληροφορίες για απόπειρα αυτοκτονίας ιερέα

Must Read

Μεγάλη αναστάτωση προκάλεσε η είδηση που μετέδωσε το ekklisiaonline.gr για απόπειρα αυτοκτονίας του ιερέα ο οποίος είχε στενές σχέσεις με τον προφυλακισμένο για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας σε βάρος της 12χρονης από τον Κολωνό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο ιερέας ο οποίος δεν κατονομάζεται, βρέθηκε μέσα στο σπίτι του χωρίς τις αισθήσεις του, με άτομα από το στενό του περιβάλλον να κάνουν λόγο για απόπειρα αυτοκτονίας, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Την ίδια ώρα, ο εφημέριος του Ιερού Ναού του Εσταυρωμένου στην Κολοκυνθού, π. Νικόλαος Κουβάρης, θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση του, καθώς φωτογραφίες του έχουν αναρτηθεί στο διαδίκτυο με τον 53χρονο παιδοβιαστή.

Ο ίδιος ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται να αυτοκτονήσει για τον Ηλία Μίχο και ότι δεν εμπλέκεται στην υπόθεση:

«Εγώ τον έβλεπα ελάχιστες φορές μέσα στο χρόνο αυτή είναι η αλήθεια. Εκτός από εμένα όμως έχει φωτογραφηθεί και με άλλους ιερείς, όπως και με Μητροπολίτες αυτός ο απάνθρωπος. Από τις φορές που τον είδα φέτος ήταν δυο μέρες μέσα στο καλοκαίρι στην γιορτή του Προφήτη Ηλία, που μας κάλεσε στο μαγαζί του για την γιορτή του και επειδή ανήκει στην ενορία μου πήγα. Ο ίδιος ερχόταν σε επαφή και με τους συμβούλους μου στην εκκλησία, όπου έκανε κάποιες δωρεές σε απορρυπαντικά και χαρτικά» αναφέρει ο ιερέας μιλώντας στο protothema.gr και προσθέτει:

«Ένιωσα την υποχρέωση στην γιορτή του να πάω. Έκατσα ακριβώς 20 λεπτά, είχε καλέσει τον κόσμο τον δικό του κι έφυγα. Επίσης τον είδα και μια ημέρα πριν τον συλλάβουν, όπου με πήρε τηλέφωνο και επειδή πάντα ήταν πιεστικός και επέμενε στις θέσεις του, με κάλεσε να συναντηθώ μαζί του σε ένα κάλεσμα, όπου ήταν και η ηθοποιός Άννα Φόνσου. Έβγαλε πάλι τις φωτογραφίες, όπως έκανε πάντα και τις ανέβασε στο διαδίκτυο χωρίς να με ρωτήσει. Eγώ έμαθα για τη σύλληψη του δυο μέρες μετά, την Κυριακή μετά την Θεία Λειτουργία. Δεν είχαμε περισσότερες σχέσεις πέρα από αυτές που ανέφερα. Είμαι καλά με την υγεία μου και δεν σκέφτομαι να αυτοκτονήσω για κανέναν Μίχο γιατί δεν είχα καμία σχέση μαζί του». 

Δείτε επίσης:

Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε ιερέας που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This