Δευτέρα 14/6/2021

Συγκλονίζει η ομολογία Τούρκου πρώην στρατιωτικού: Διαπράξαμε φρικαλεότητες και θηριωδίες! (video)

Μαρτυρία που φανερώνει τη φρικαλεότητα με την οποία δρούσαν οι Τούρκοι στρατιώτες κατά του κουρδικού λαού, αποκαλύπτει στο κεντρικό δελτίο του Alpha, Τούρκος, πρώην στρατιωτικός που έχει πάρει πολιτικό άσυλο στην Ελλάδα.

Ο Ιμπραήμ Γιαϊλαλί υπηρέτησε στις ειδικές δυνάμεις και περιγράφει με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες τις θηριωδίες που έκαναν κατά των Κούρδων. «Διαπράξαμε εγκλήματα πολέμου. Κόβαμε μέλη του σώματος των νεκρών του ΡΚΚ» […] «Κόβαμε τη μύτη και τα αυτιά ανταρτών και αμάχων και τα κρεμούσαμε στο λαιμό μας. Κόβαμε το κεφάλι τους και βγάζαμε φωτογραφίες.

Κυκλοφόρησε ένα βίντεο όπου είχαν κόψει το κεφάλι νεκρού και το κρατούσαν στο χέρι. Αυτά που κάνει ο ISIS εμείς τα εφαρμόζαμε όταν ήμασταν στρατιώτες την δεκαετία του ’90 σε κουρδικές περιοχές και πόλεις».

Ο ίδιος δεν θα ξεχάσει, όταν έβαλαν έναν τραυματία αντάρτη στο ελικόπτερο, και είδε με τα μάτια του ύστερα να τον πετούν στο κενό.

Ο Ιμπραήμ Γιαϊλαλί στις μάχες κατά των Κούρδων αιχμαλωτίστηκε και έμεινε κρατούμενος των ανταρτών του ΡΚΚ για δυο χρόνια και εκεί συνειδητοποίησε τα εγκλήματα που είχε πράξει ως Τούρκος στρατιώτης. Τελικώς αναφέρει πως στόχος είναι «η ισλαμοποίηση της περιοχής μαζί με την Τουρκία».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ