Η έκπληξη του παππού στην εγγονή κατέληξε σε χαστούκια και μηνύσεις!

Must Read

Δεν έχει προηγούμενο το οικογενειακό επεισόδιο ανάμεσα σε έναν παππού και τη φοιτήτρια εγγονή του που του έκανε μήνυση, όταν πήγε στο σπίτι της μαζί με τη γιαγιά για να της κάνουν έκπληξη και εκείνη, που ήταν με τον φίλο της, τους ζήτησε να φύγουν, με αποτέλεσμα ο ηλικιωμένος να τη «φιλοδωρήσει» με ένα γερό… χαστούκι!

Οπως αναφέρει η «Espresso», η 18χρονη ζούσε μόνιμα στην Αθήνα, αλλά τον Σεπτέμβριο μετακόμισε στην Καλαμάτα για σπουδές. Έτσι ο 66χρονος παππούς της και η γιαγιά της σκέφτηκαν να κάνουν έκπληξη στην εγγονή τους ένα απόγευμα Κυριακής και έφτασαν απροειδοποίητα στο διαμέρισμα που είχε νοικιάσει. Όμως η 18χρονη ζήτησε από τον παππού και τη γιαγιά της να φύγουν από το σπίτι, όπου βρισκόταν και ο φίλος της. Γρήγορα τα πνεύματα οξύνθηκαν και ακολούθησε έντονη λογομαχία.

Τότε, σύμφωνα με τη μήνυση που κατέθεσε η κοπέλα, ο 66χρονος σήκωσε το χέρι του και τη χαστούκισε, ενώ ταυτόχρονα την έβρισε. Μετά το περιστατικό η 18χρονη πήγε «γραμμή» στο Αστυνομικό Τμήμα Καλαμάτας, όπου κατέθεσε μήνυση για ενδοοικογενειακή βία και εξύβριση εναντίον του παππού της, κάτι που οδήγησε στη σύλληψη του ηλικιωμένου από τους αστυνομικούς. Μάλιστα, παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο και καταδικάστηκε σε φυλάκιση πέντε μηνών και χρηματική ποινή. Ο παππούς κατέθεσε έφεση, η οποία έχει αναστέλλουσα δύναμη και αφέθηκε ελεύθερος έως την εκδίκασή της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This