Εμπαπέ: Έχει βαλθεί να ξεπεράσει Μέσι και Ρονάλντο! Με δικά του γκολ 2-1 τη Δανία…

Must Read

Ο Ζινεντίν Ζιντάν χρειάστηκε 12 χρόνια για να φθάσει σε 108 συμμετοχές τα 31 γκολ στην Εθνική Γαλλίας. Ο Κιλιάν Εμπαπέ έφθασε τον ίδιο αριθμό τερμάτων μόλις σε 5 χρόνια και 61 συμμετοχές. Και που; Σε αγώνα για το Παγκόσμιο Κύπελλο κόντρα στον… κακό δαίμονα των «τρικολόρ» τη Δανία (2-1).

Τα δύο δικά του γκολ έστειλαν τους «τρικολόρ»  στους «16» της διοργάνωσης, έβαλε τέλος στην «κατάρα» που κυνηγούσε τις νικήτριες των προηγούμενων διοργανώσεων να μη περνάνε στη φάση των νοκ άουτ αγώνων, να.. να..να…

Υπάρχουν πολλά που μπορεί να πει κανείς για τον πιτσιρικά που λάμπει σε αυτό το Μουντιάλ, για αυτή την ομάδα που έφθασε πληγωμένη από απουσίες σε αυτό το Μουντιά (αρκεί ένα όνομα… Μπενζεμά) κι όμως δείχνει να μην πτοείται από τίποτα.

Αυτή η παρέα ποδοσφαιριστών είναι ετερόκλητη, ο καθένας έχει πίσω του τη δική του διαφορετική ιστορία, αλλά φτιάχνουν ένα σύνολο που δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Δεν φοβήθηκε ούτε όταν ο Κρίστιενσεν στο 65′ ισοφάρισε σε 1-1. Υπήρχαν απαντήσεις. Ο Γκριεσμάν στο 80′ έκανε τη σέντρα, ο «μικρός μάγος» έκανε αυτό που είχε κάνει και στο 61′, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και η σεμνή τελετή πήρε τέλος.

Τώρα η Γαλλία βλέπει να ανοίγει ο δρόμος για ένα θρίαμβο και ο Εμπαπέ έχει βαλθεί να σβήσει από τους καταλόγους των ρεκόρ τα δύο «ιερά τέρατα» που θαυμάσαμε και θαυμάζουμε ακόμα, τους Ρονάλντο και Μέσι. Τουλάχιστον σε επίπεδο Παγκοσμίου Κυπέλλου μπορεί. Σε επίπεδο Τσάμπιονς Λιγκ έχει… ψωμιά ακόμα κι ίσως χρειαστεί να αλλάξει ομάδα!

Γαλλία: Λορίς, Κουντέ, Βαράν (75′ Κονατέ), Ουπαμεκανό, Τεό Ερναντέζ, Τσουαμενί, Ραμπιό, Ντεμπελέ (75′ Κομάν), Γκριεζμάν (90′ Φοφανά), Εμπαπέ, Ζιρού (63′ Τουράμ).

Δανία: Σμάιχελ, Άντερσεν, Νέλσον, Αντρέας Κρίστενσεν, Μάλε, Έρικσεν, Ράσμους Κρίστενσεν (90′ Μπα), Χόιμπιεργκ, Ντάμσγκααρντ (74′ Ντόλμπεργκ), Κορνέλιους (46′ Μπρέθγουεϊτ), Λίνστρεμ (85′ Νόργκααρντ).




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This