Αυτός είναι ο συνταγματάρχης που λήστευε τράπεζες – «Tζόγαρα και με κυνηγούσαν τοκογλύφοι»

Must Read

Φωτογραφία με τον 53χρονο εν ενεργεία συνταγματάρχη μπούκαρε σε τράπεζα και απείλησε τους υπάλληλους με χειροβομβίδα έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Μια είδηση που έπεσε σαν «βόμβα» στους κόλπους της ΕΛ.ΑΣ. όταν διαπίστωσαν ποιος ήταν ο μοναχικός ληστής με την χειροβομβίδα που το πρωί συνελήφθη σε τραπεζικό υποκατάστημα στην Αργυρούπολη.

Στο στιγμιότυπο, ο δράστης φαίνεται ότι φοράει γάντια για να μην αφήνει δακτυλικά αποτυπώματα και μάσκα προστασίας, ενώ στο χέρι του φαίνεται να κρατάει την χειροβομβίδα. Ο ίδιος υπό την απειλή ότι θα τραβήξει την περόνη, κατάφερνε να αποσπά τα χρήματα και γινόταν καπνός ξεφεύγοντας από το σημείο…πεζός. Νωρίτερα, είχε φροντίσει να ελέγξει τον χώρο περιμένοντας λίγη ώρα στο ATM και κοιτώντας να υπάρχει μέσα στην τράπεζα κάποιος αστυνομικός.

Πάθος με τον τζόγο

Ο 53χρονος που υπηρετεί σε οικονομική υπηρεσία του Στρατού και έχει ένα παιδί, είπε στους αστυνομικούς ότι έχει διαπράξει άλλες δύο ληστείες σε τράπεζες σε Φάληρο και Νέα Σμύρνη, επειδή είχε πάθος με τον τζόγο και έπλεξε με τοκογλύφους στους οποίους χρωστούσε πολλά χρήματα.

Στρατιωτικές πηγές αναφέρουν ότι αναμενόταν απόφαση για την αποστράτευσή του από το Οικονομικό Σώμα των Ενόπλων Δυνάμεων, με τον ίδιο να ζητάει να παραμείνει στο σώμα και να διατηρήσει την θέση του σε υπηρεσία Διοικητικής Μέριμνας που έχει έδρα της Αττικής. Ωστόσο, οι ανώτεροι του είχαν παρατηρήσει προβληματική συμπεριφορά που είχε επιφέρει ποινές στον φάκελό του. Έτσι το αίτημά του απορρίφθηκε.

Οι Αρχές εξετάζουν την εμπλοκή του και σε περισσότερες ληστείες από τις τρεις που ομολόγησε ο 53χρονος δράστης. 




Δείτε επίσης:

«Γι’αυτό έκανα τις ληστείες »- Τι είπε στους αστυνομικούς ο συνταγματάρχης που λήστευε τράπεζες με χειροβομβίδα

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This