Εγκατέλειψαν μωρό σε είσοδο πολυκατοικίας στη Θεσσαλονίκη – Εντοπίστηκε η μητέρα του

Must Read

Ένα μωρό εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο σε είσοδο πολυκατοικίας στη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι της Τρίτης. Συγκεκριμένα, ένοικος της πολυκατοικίας εντόπισε το βρέφος γύρω στη 1 το μεσημέρι, στην είσοδο της πολυκατοικίας η οποία βρίσκεται στην οδό Ιακωβου Πολυλά, στη Χαριλάου.

Το νεογνό παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ -το πλήρωμα του οποίου τοποθέτησε το “κλιπ” στον ομφάλιο λώρο του νεογέννητου, ο οποίος ήταν πρόχειρα κομμένος- και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο.

Κρίνοντας από την κατάσταση του ομφάλιου λώρου, οι γιατροί εκτιμούν ότι πρόκειται για νεογνό λίγων ωρών. Σύμφωνα με τη διοίκηση του νοσοκομείου, η κατάσταση της υγείας του είναι καλή και προληπτικά νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Νεογνών του ΕΣΥ στο Ιπποκράτειο. Ερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα ως προς τις συνθήκες, υπό τις οποίες το νεογνό βρέθηκε στο σημείο.

ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ Η ΜΗΤΕΡΑ

Λίγο αργότερα η αστυνομία εντόπισε τη μητέρα του παιδιού, που είναι μία 25χρονη κάτοικος της περιοχής, η οποία το γέννησε στις 12:30 το μεσημέρι, το τύλιξε στο σεντόνι και το εγκατέλειψε για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε ότι ήταν έγκυος και ότι όταν γέννησε το παιδί ξαφνικά το μεσημέρι, πανικοβλήθηκε και δεν ήξερε τι να κάνει.
Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, η γυναίκα, ημεδαπή γέννησε γύρω στις 12 το μεσημέρι, στο σπίτι της, παρουσία -σύμφωνα με πληροφορίες- του συντρόφου και του αδερφού της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This