Νέα εξέλιξη στην υπόθεση της Κιβωτού: Ύποπτος για ασέλγεια ο πατέρας Αντώνιος!

«Το παιδί μου δεν μπορούσε να σταθεί όρθιο, περάσαμε έναν εφιάλτη» είπε η μητέρα του 19χρονου

Must Read

Σε λίγες ημέρες, κατά πάσα πιθανότητα μετά την Πρωτοχρονιά αναμένεται να εμφανιστεί στην Εισαγγελία Ανηλίκων ο Πατέρας Αντώνιος, καθώς έχει κληθεί να δώσει εξηγήσεις ως ύποπτος, για ασέλγεια σε δύο ανηλίκους τροφίμους της Κιβωτού και για ηθική αυτουργία σε βαναυσότητες, στις οποίες φέρονται ότι υπέβαλλαν τα παιδιά, τα οποία ζούσαν στις Δομές, επτά πρώην εργαζόμενοι, που επίσης είναι ποινικά εμπλεκόμενοι.

Ως ύποπτος καλείται ο Πατέρας Αντώνιος τόσο για το κακούργημα της κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια κατά συρροήν, όσο και για το πλημμέλημα της ηθικής αυτουργίας σε πρόκληση σωματικών βλαβών εις βάρος αδύναμων προσώπων. Οι δύο Εισαγγελείς Ανηλίκων έστειλαν κλήση για ανωμοτί εξηγήσεις στον ιερέα. Το πιθανότερο σενάριο είναι ότι, ο Πατέρας Αντώνιος θα ζητήσει προθεσμία, προκειμένου οι συνήγοροι του να λάβουν αντίγραφα της δικογραφίας και να ενημερωθούν, για να προετοιμάσουν την απολογία του. Παράλληλα, μαζί με τον πατέρα Αντώνιο, έχουν κληθεί ως ύποπτοι, για βαναυσότητες σε βάρος των ανηλίκων τροφίμων, επτά πρώην εργαζόμενοι της Κιβωτού του Κόσμου. Οι υπάλληλοι που έχουν λάβει κλήσεις σε ανωμοτί κατάθεση στην Εισαγγελία Ανηλίκων, προέρχονται από χώρους της Κιβωτού στην Αθήνα οι τρεις, της Χίου οι δύο και του Βόλου οι άλλοι δύο.

 






Μάνα 19χρονου: «Η κλήση του πατέρα Αντωνίου για την ασέλγεια ήταν ΄δώρο΄»

«Είναι για μας ένα “δώρο” για τα Χριστούγεννα ότι επιτέλους φθάνει η υπόθεση στην Δικαιοσύνη», είπε η μητέρα του 19χρονου, ο οποίος κατήγγειλε τον ιερωμένο, κάνοντας λόγο για ασελγείς πράξεις σε βάρος του, μετά από την κλήτευση του π. Αντωνίου από την Δικαιοσύνη. «Το παιδί μου δεν μπορούσε να σταθεί όρθιο, περάσαμε έναν εφιάλτη», είπε η μητέρα του 19χρονου, προσθέτοντας «πιστεύω στην Δικαιοσύνη και περιμένω το παιδί μου να δικαιωθεί. Ξέρω ότι είχαν άλλα πράγματα προτεραιότητα, ξέρω ότι έκαναν την δουλειά τους όπως έπρεπε, τώρα ήρθε η σειρά του γιου μου». Ερωτηθείσα για την πρώτη αντίδραση του 19χρονου, είπε πως υπήρξε «Ηθική ικανοποίηση πρώτα από όλα. “Επιτέλους”, μου είπε, “μαμά, επιτέλους”.

 






Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This