Πράκτορες της Άγκυρας «κόβουν βόλτες» στην Ξάνθη και… στήνουν Τουρκικές Ενώσεις!

Must Read

Χαμός γίνεται στην Ξάνθη και η κυβέρνηση… κοιμάται τον ύπνο του δικαίου, με τους Τούρκους να «αλωνίζουν», να δημιουργούν «Τουρκικές Ενώσεις» και στα εγκαίνια των γραφείων να καλούν ακόμη και τον δήμαρχο, ο οποίος παραδόξως πηγαίνει (!) και μεταφέρει τις ευχές του για «καλή επιτυχία»

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας «δημοκρατία» δείχνει την κατάσταση που επικρατεί στην ακριτική πόλη…

Δεν ξέρει ο δήμαρχος Ξάνθης, κύριος Τσέπελης, ότι δημιουργούν γενιτσάρους από το τουρκικό προξενείο στην Ξάνθη στον οικισμό των Ρομά στο Δροσερό; Μαζεύουν τα μικρά παιδάκια και τα περνούν από… κάστινγκ, βάζοντάς τα να τραγουδούν τουρκικούς αμανέδες, όπως καταγγέλλει η πρόεδρος των Ρομά γυναικών της Ξάνθης, κυρία Σαμπιχά.

Επίσης, θέλουν να χτίσουν τζαμί στο κέντρο του συνοικισμού. Και βέβαια, είναι απίστευτο το… μπούλινγκ που δέχονται όσοι αντιτίθενται στα σχέδια των ανθρώπων του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής!

Δυστυχώς, το γραφείο πολιτικών υποθέσεων, παράρτημα του ΥΠΕΞ, από το 2009 έχει σταματήσει να ασχολείται με το θέμα αυτό, με αποτέλεσμα να έχουν καταλάβει την περιοχή οι πληροφοριοδότες της Άγκυρας. Είναι πάνω από 7.000 κάτοικοι, οι οποίοι από το 2009 και μετά έχτισαν τζαμί έξω από τον συνοικισμό, κάνουν καθιστική προσευχή δημόσια και βάζουν τα παιδιά τους να κάνουν μαζικές περιτομές «σουνέτ»!

Τα δε σχολεία που έχουν στην περιοχή δέχονται πέτρες και βανδαλισμούς καθημερινά, όπως και οι δάσκαλοι, που απειλούνται, γιατί οι πράκτορες της Άγκυρας δεν θέλουν αυτά τα παιδιά να μάθουν ελληνικά…

Επιχείρηση της αστυνομίας που κλήθηκε για άγριο ξυλοδαρμό δασκάλου στο Δροσερό Ξάνθης τον περασμένο Μάιο

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This