Τρίτη 15/6/2021

Πράκτορες της Άγκυρας «κόβουν βόλτες» στην Ξάνθη και… στήνουν Τουρκικές Ενώσεις!

Χαμός γίνεται στην Ξάνθη και η κυβέρνηση… κοιμάται τον ύπνο του δικαίου, με τους Τούρκους να «αλωνίζουν», να δημιουργούν «Τουρκικές Ενώσεις» και στα εγκαίνια των γραφείων να καλούν ακόμη και τον δήμαρχο, ο οποίος παραδόξως πηγαίνει (!) και μεταφέρει τις ευχές του για «καλή επιτυχία»

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας «δημοκρατία» δείχνει την κατάσταση που επικρατεί στην ακριτική πόλη…

Δεν ξέρει ο δήμαρχος Ξάνθης, κύριος Τσέπελης, ότι δημιουργούν γενιτσάρους από το τουρκικό προξενείο στην Ξάνθη στον οικισμό των Ρομά στο Δροσερό; Μαζεύουν τα μικρά παιδάκια και τα περνούν από… κάστινγκ, βάζοντάς τα να τραγουδούν τουρκικούς αμανέδες, όπως καταγγέλλει η πρόεδρος των Ρομά γυναικών της Ξάνθης, κυρία Σαμπιχά.

Επίσης, θέλουν να χτίσουν τζαμί στο κέντρο του συνοικισμού. Και βέβαια, είναι απίστευτο το… μπούλινγκ που δέχονται όσοι αντιτίθενται στα σχέδια των ανθρώπων του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής!

Δυστυχώς, το γραφείο πολιτικών υποθέσεων, παράρτημα του ΥΠΕΞ, από το 2009 έχει σταματήσει να ασχολείται με το θέμα αυτό, με αποτέλεσμα να έχουν καταλάβει την περιοχή οι πληροφοριοδότες της Άγκυρας. Είναι πάνω από 7.000 κάτοικοι, οι οποίοι από το 2009 και μετά έχτισαν τζαμί έξω από τον συνοικισμό, κάνουν καθιστική προσευχή δημόσια και βάζουν τα παιδιά τους να κάνουν μαζικές περιτομές «σουνέτ»!

Τα δε σχολεία που έχουν στην περιοχή δέχονται πέτρες και βανδαλισμούς καθημερινά, όπως και οι δάσκαλοι, που απειλούνται, γιατί οι πράκτορες της Άγκυρας δεν θέλουν αυτά τα παιδιά να μάθουν ελληνικά…

Επιχείρηση της αστυνομίας που κλήθηκε για άγριο ξυλοδαρμό δασκάλου στο Δροσερό Ξάνθης τον περασμένο Μάιο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ