Τουρισμός για Όλους: Νέα κλήρωση – 125.000 τυχεροί θα λάβουν voucher για διακοπές

Επιπλέον 12.000 δικαιούχοι για το Evia Pass

Must Read

Αντίστροφη μέτρηση για το νέο voucher «Τουρισμός για όλους» στα πλαίσια της καμπάνιας «Greece does have a winter». Στο τέλος του μήνα, θα πραγματοποιηθεί νέα κλήρωση που θα αφορά σε 125.000 άυλες ψηφιακές κάρτες με στόχο την ενίσχυση του εγχώριου τουρισμού τους επόμενους χειμερινούς μήνες.

Η νέα κλήρωση αναμένεται να μοιράσει voucher αξίας 150 ευρώ, ενώ για τη Σάμο, το voucher, διπλασιάζεται και «φτάνει» τα 300 ευρώ. Οι νέες επιταγές που θα προκύψουν από την κλήρωση, θα δοθούν σε όσους είχαν κάνει το περασμένο καλοκαίρι αίτηση με τους κωδικούς τους Taxisnet στην ηλεκτρονική πλατφόρμα https://vouchers.gov.gr/ όπου θα αναρτηθούν οι νέοι πίνακες με τα αποτελέσματα της νέας κλήρωσης. Τα χρήματα θα πιστωθούν άμεσα στους δικαιούχους με τη μορφή άυλης ψηφιακής χρεωστικής κάρτας, την οποία οι νικητές μπορούν να χρησιμοποιήσουν για διαμονή σε τουριστικά καταλύματα. Το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους» θα είναι σε ισχύ μέχρι τον Ιούνιο του 2023.

Τέλη Ιανουαρίου η κλήρωση και για το North Evia Pass 

Σε συνέχεια της ενίσχυσης της πληγείσας από τις πυρκαγιές, Βόρειας Εύβοιας, εξακολουθεί να υφίσταται, κατά τον Υπουργό Τουρισμού, Βασίλη Κικίλια το πρόγραμμα διακοπών με voucher στην περιοχή. Συγκεκριμένα, ο κ. Κικίλιας, είχε δηλώσει πως «Θα επεκταθεί και το πρόγραμμα του Evia Pass. Άρα θα έχουμε περαιτέρω voucher και για αυτές τις περιοχές που είχαν πληγεί και τις υποστηρίζουμε. Η κλήρωση θα γίνει για 12 χιλιάδες δικαιούχους».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This