Συνελήφθη γυναίκα στην Αμαλιάδα για παράνομο διαδικτυακό τζόγο

Στο «στόχαστρο» 89 λογαριασμοί παικτών σε παράνομες ιστοσελίδες τυχερών παιχνιδιών

Must Read

Μια ακόμη σημαντική επιτυχία σε βάρος του παράνομου διαδικτυακού τζόγου σημείωσε η Ελληνική Αστυνομία, η οποία προχώρησε στη σύλληψη μιας γυναίκας στην Αμαλιάδα, μετά από παράβαση της νομοθεσίας που αφορά στα παίγνια.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., από την προανάκριση προέκυψε ότι η κατηγορούμενη γυναίκα διαχειριζόταν δυο ιστότοπους παράνομου διαδικτυακού τζόγου και με το ρόλο του παρένθετου προσώπου (μπούκερ), προσέλκυε πελάτες προκειμένου να συμμετάσχουν ως παίκτες σε τυχερά παίγνια. Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι της κατηγορούμενης, κατά την οποία κατάσχεσαν έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, 1.900 ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο και ιδιόχειρες σημειώσεις.

Η μάχη για την πάταξη του παράνομου διαδικτυακού τζόγου συνεχίζεται, καθώς η αστυνομία ερευνά συνολικά 89 λογαριασμούς παικτών που είχαν δημιουργηθεί στις παράνομες ιστοσελίδες που διαχειριζόταν η κατηγορούμενη.

Η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας:

Συνελήφθη γυναίκα στην Αμαλιάδα για παράνομα τυχερά παίγνια

Η κατηγορούμενη με το ρόλο του μπούκερ, προσέλκυε πελάτες προκειμένου να συμμετάσχουν μέσω διαδικτύου σε τυχερά  παίγνια

Κατασχέθηκαν ηλεκτρονικός υπολογιστής και (1.900) ευρώ

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Αμαλιάδα, από αστυνομικούς του Τμήματος  Ασφαλείας Ήλιδας, μια ημεδαπή γυναίκα, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας που αφορά τα παίγνια.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο αξιοποίησης πληροφοριών, οι αστυνομικοί του Τμήματος  Ασφαλείας Ήλιδας, πραγματοποίησαν έρευνα στην οικία της κατηγορούμενης, κατά την οποία βρήκαν και κατέσχεσαν ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, (1.900) ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο και ιδιόχειρες σημειώσεις.

Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί, προέκυψε ότι η κατηγορούμενη διαχειριζόταν δυο ιστότοπους παράνομου διαδικτυακού τζόγου και με το ρόλο του παρένθετου προσώπου (μπούκερ), προσέλκυε πελάτες, προκειμένου να συμμετάσχουν ως παίκτες σε τυχερά παίγνια.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Ήλιδας, ερευνούν συνολικά 89 λογαριασμούς παικτών που είχαν δημιουργηθεί στις ιστοσελίδες του παράνομου διαδικτυακού τζόγου.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας.

(Φωτογραφία Αρχείου)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This