Έστησαν ενέδρα στον πρόεδρο των Πομάκων Ξάνθης και τον άφησαν αιμόφυρτο και αναίσθητο!

«Αυτό που υποψιάζομαι περισσότερο είναι τους ανθρώπους του Ερντογάν που είναι παντού εδώ στη Θράκη και λιγότερο ένα τυχαίο γεγονός»

Must Read

Χρειάζεται μεγάλη προσοχή, καθώς φαίνεται ότι η Άγκυρα έχει ενεργοποιήσει τους μηχανισμούς που διαθέτει στην Θράκη. Τουλάχιστον ύποπτο είναι το σοβαρό περιστατικό που συνέβη στην Ξάνθη με θύμα τον πρόεδρο του Συλλόγου Πομάκων.

Ο Αχμέτ Ιμάμ δέχτηκε επίθεση από αγνώστους, οι οποίοι φαίνεται ότι του έστησαν ενέδρα. Μάλιστα μετά την επίθεση τον άφησαν αιμόφυρτο και αναίσθητο στον δρόμο!

«Κυκλοφορούσα στον δρόμο και ένιωσα έναν δυνατό χτύπο στην πλάτη και έπεσα κάτω. Με πλάκωσαν με κλωτσιές στο κεφάλι, στα πλευρά μου. Αλλά στο κεφάλι έφαγα τόσες κλωτσιές που έχασα τις αισθήσεις μου» δήλωσε στο κεντρικό δελτίο του Αlpha.

Αφού συνήλθε και έφτασε με δυσκολία στο σπίτι του, εκεί διαπίστωσε πως του είχαν πάρει μόνο τα χρήματά του και όχι άλλα πράγματα, με τον ίδιο να υποψιάζεται πως δεν πρόκειται για μια απλή ληστεία.




«Αυτό που υποψιάζομαι περισσότερο είναι τους ανθρώπους του Ερντογάν που είναι παντού εδώ στη Θράκη και λιγότερο ένα τυχαίο γεγονός», πρόσθεσε ο Αχμέτ Ιμάμ που είναι εκδότης της πομαδικής εφημερίδας Ζαγάλισα και έχει βρεθεί πολλές φορές στο στόχαστρο του τουρκικού προξενείου και των ανθρώπων του.

«Ο Ερντογάν θέλει να αφομοιώσει τους Πομάκους και να τους κάνει τους αυριανούς Γενίτσαρους» συμπλήρωσε, αναφέροντας το περιστατικό όταν ο εγγονός του είχε βρει σφαίρα στο μπαλκόνι του σπιτιού τους: «Δεν είναι κυνηγετική αλλά στρατιωτική. Του είπα ότι είναι δική μου για να μην φοβηθεί η οικογένεια ότι μας απειλούν».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This