Κούγιας εναντίον όλων: Τώρα κατηγορεί κάποιον από το… ακροατήριο!

Τι συμβαίνει τελικά με την κεταμίνη

Must Read

Νέες απειλές εκτοξεύει ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Αλέξης Κούγιας, κατά ενός προσώπου-«φαντάσματος»!

Ο γνωστός ποινικολόγος προσπαθεί να αποπροσανατολίσει Δικαιοσύνη και κοινό, προσπαθώντας να δημιουργήσει έναν κύκλο κατηγορούμενων, επιδιώκοντας να βγάλει «λάδι» τη βασική ύποπτη και υπεύθυνη για τους θανάτους των τριών ανήλικων παιδιών της, Ρούλα Πισπιρίγκου. Από τη μία ο Μάνος Δασκαλάκης, και από την άλλη ένα πρόσωπο από το … ακροατήριο! Τι άλλο θα σκαρφιστεί το μυαλό του Αλέξη Κούγια;

 






Προκαλεί πάντως εντύπωση η εμμονή του ποινικολόγου κατά συγκεκριμένου προσώπου, σε βαθμό που να αναρωτιόμαστε εάν δεν είναι ο ίδιος ο πραγματικός στόχος… «Το γεγονός αυτό που ανέφερα ότι κάποιος θα βρεθεί κατηγορούμενος, δεν αφορά σε κάποιον που θα αναδειχθεί ως νέος κατηγορούμενος. Εμάς, κεντρική μςς θέση είναι ότι η κεταμίνη που βρέθηκε, δεν είναι θανατηφόρα, και αποδεικνύεται από κορυφαίους επιστήμονες» είπε ο Αλέξης Κούγιας. Παράλληλα, αναφερόμενος στον Μάνο Δασκαλάκη είπε: «Σε όλες τις καταθέσεις του ο κ. Δασκαλάκης αναφέρει ότι ήταν υποδειγματική μάνα η 34χρονη, ότι θυσιαζόταν για τα παιδιά της, “ύμνους” συνέθετε για την κ. Πισπιρίγκου και ξαφνικά τα ανατρέπει όλα. Και ξαφνικά παρουσιάζεται ότι αυτή η γυναίκα σκότωσε τα παιδιά της. Υπάρχουν άλλα στοιχεία που στις 7/2 θα βρεθεί κάποιος από το ακροατήριο, κατηγορούμενος». 

 







Όπως υπογράμμισε ο Αλέξης Κούγιας, ο Μάνος Δασκαλάκης που κατέθεσε πρώτος «κατέστρεψε» το κίνητρο που είχε αποδοθεί στην κατηγορούμενη. Σύμφωνα με τον κ. Κούγια, ο σύζυγος της 34χρονης «κατέστρεψε το κίνητρο που της είχε αποδώσει ο εισαγγελέας». Όπως σημείωσε, ο Μάνος Δασκαλάκης παρουσίασε άλλο επιχείρημα για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας, από αυτό που είχε αποδώσει ο εισαγγελέας. 

 






«Είπα δύο πράγματα, το ένα ότι ο κ. Δασκαλάκης κατακρεούργησε το κίνητρο το οποίο αναπτύσσει το βούλευμα, προκαλώντας την έκπληξη του δικαστηρίου. Σύμφωνα με την εισαγγελική πρόταση και το βούλευμα η κ. Πισπιρίγκου σκότωσε και τα τρία παιδιά της για να κρατήσει τον άντρα της. Ο κ. Δασκαλάκης είπε το ακριβώς αντίθετο, γιατί τα έχουν μπερδέψει και λίγο, ότι σκότωσε το παιδί αυτό για να τον εκδικηθεί», τόνισε αρχικά.

 







Διαβάστε ακόμα:

«Βόμβα» Δασκαλάκη: «Η Ρούλα ήταν έγκυος στο 4ο παιδί, όμως δεν ήταν δικό μου»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This