Φρίκη: Πατέρας και γιαγιά βίαζαν 4χρονο αγοράκι – «Έτσι με έκανε ο μπαμπάς»

«Ο μπαμπάς με πόνεσε με τη ''βίδα''» - Ανατριχίλα με όσα είπε το αγγελούδι

Must Read

Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλεί η υπόθεση βιασμού ενός τετράχρονου παιδιού από τον ίδιο του τον πατέρα, με τη γιαγιά του να συμμετέχει και εκείνη στις αρρωστημένες πράξεις.

Πρόκειται για γιο ιερέα ο οποίος μένει στη Βόρεια Ελλάδα, ο οποίος κατηγορείται ότι βίαζε κατ’ εξακολούθηση τον 4χρονο γιο του.

Ξεσπώντας η μητέρα του παιδιού, αναφέρει ότι δεν μπορεί να διανοηθεί τι πέρασε το αγγελούδι, ενώ καταγγέλλει ότι η ίδια είχε πέσει θύμα κακοποίησης από τον πρώην σύζυγό της:

«Δεν τα χωράει ανθρώπινος νους αυτά που τραβάει το παιδί μου. Περιμένω δικαιοσύνη για τα βιώματα που πέρασε αυτό το παιδί, δεν υπάρχουν λόγια να εκφράσουν τα συναισθήματά μου. Σοκ, να φτάσει στο σημείο να κακοποιήσει; Να μπουν στη φυλακή» είπε μιλώντας στην εκπομπή Live News.

Ο ψυχολόγος που εξέτασε το παιδί ανέφερε ότι το παιδί εκμυστηρεύτηκε ότι δεν ήθελε να πηγαίνει στο σπίτι του πατέρα του επειδή εκεί τον χτυπούσαν και έπαιζαν μαζί του «παιχνίδια» που δεν του άρεσαν: «Είπε ότι δεν ήθελε να πάει σχολείο, γιατί πήγαινε να τον πάρει ο πατέρας του και ύστερα πήγαιναν στο δικό του το σπίτι. Εξήγησε ότι δεν ήθελε να πηγαίνει εκεί, γιατί όπως είπε, ο μπαμπάς και η γιαγιά του τον χτυπούσαν και έδειξε τα σημεία. Στο πρόσωπο, το κεφάλι, τα μπούτια και στα γεννητικά όργανα. Τα ”παιχνίδια”, όπως είπε, που έπαιζαν με τον μπαμπά και τη γιαγιά, τα οποία τον φόβιζαν και δεν του άρεσαν».

Μετά από αρκετές συνεδρίες με ψυχολόγο, το παιδί αποκάλυψε τη φρίκη.

Ψυχολόγος: Θέλεις να πας στο σπίτι του μπαμπά;

Παιδί: Όχι, με μαλώνει. «Παιδί κακό», με έλεγε.

Ψυχολόγος: Ξέρεις τι είναι αυτό; (σ.σ. του δείχνουν φωτογραφία ανδρικού μορίου)

Παιδί: Αυτό είναι «βίδα». Αυτή είναι μικρή «βίδα» και αυτή είναι μεγάλη «βίδα». Ο μπαμπάς με πόνεσε με τη «βίδα». Στο σχολείο δεν θέλω να ξαναπάω, γιατί θα με πάρει ο μπαμπάς. Δεν θέλω να ξαναπαίξω τέτοια παιχνίδια.

Ψυχολόγος: Σε μαλώνει ο μπαμπάς;

Παιδί: Μου έδωσε σφαλιάρα. Ο μπαμπάς έδινε σφαλιάρες στη γιαγιά όταν παίζαμε «κλέφτες και αστυνόμοι».

«Το παιδί με οδήγησε στην τουαλέτα. Μου ζήτησε βοήθεια να ανέβει, τοποθετώντας τα πόδια του στη λεκάνη και είπε ότι έτσι τον ανέβαζε και ο μπαμπάς του. Άλλη στιγμή, το παιδί έκατσε με τα γόνατά του σε μια μικρή παιδική καρέκλα με ρόδες, ακουμπώντας την κοιλιά του στην πλάτη της. Ύστερα ακούμπησε το χέρι του στα γεννητικά του όργανα τρίβοντάς τα έντονα και επαναλαμβανόμενα. ”Έτσι με έκανε ο μπαμπάς’‘, είπε. Ρωτήθηκε αν φορούσε ρούχα και απάντησε αρνητικά. Σε άλλη περίπτωση, ζήτησε να παίξει με ένα ψαλίδι, έκοψε σε λωρίδες ένα χαρτί και περιέγραψε ότι ”ο μπαμπάς με ψαλίδι έκοψε το παντελόνι μου”» περιγράφει η κοινωνική λειτουργός εξέτασε το αγοράκι.

Σύμφωνα με την έκθεση πραγματογνωμοσύνης για το παιδί: «Οι κινήσεις και τα λεγόμενά του είναι ενδεικτικά προβληματικής σεξουαλικής συμπεριφοράς. Είναι ένα παιδί που δείχνει να μην μπορεί να καθοδηγηθεί ως προς τα λεγόμενά του, παρ’ ότι βρίσκεται σε μια ηλικία που εύκολα θα επηρεαζόταν. Δεν θα μπορούσε όμως, να υποστηρίξει τα όσα λέει, συναισθηματικά, όπως και έκανε, κάθε φορά που περιέγραφε τα ”παιχνίδια” με τον πατέρα του. Θύμωνε που δεν καταλαβαίναμε τι μας έδειχνε, σα να αισθανόταν ότι τον αμφισβητούμε. Ένα νήπιο δεν γνωρίζει το όριο των αγγιγμάτων, με τις σεξουαλικές ενέργειες σε βάρος του να περιγράφονται ως πράξεις που του προκάλεσαν πόνο».

«Περιέγραψε τα ”παιχνίδια” που έπαιζαν με τη γιαγιά και τον μπαμπά, που δεν του αρέσουν και τον φόβιζαν. Έδειξε με χρήση σελοτέιπ που βρήκε στο γραφείο, πώς του έδεναν τα χέρια και τα πόδια επειδή ήταν ‘κακό παιδί’ και ότι του έβαζαν κολλητική ταινία στο στόμα για να μην φωνάζει. Ο ανήλικος ζήτησε επίσης μια πλαστική σακούλα από αυτές που είχαμε στο γραφείο για τους κάδους απορριμμάτων, την άνοιξε, την φούσκωσε με το στόμα, την πέρασε στο κεφάλι του και μετά την έκλεισε γύρω από τον λαιμό του. Ανέφερε την φράση ”κόκκινο κραγιόν” κι έδειξε ότι ήταν πάνω σε συγκεκριμένο σημείο του σώματός του. Περιέγραψε ότι η γιαγιά το έβαλε εκεί με τα χείλη της».

Η μητέρα του παιδιού ζητάει δικαιοσύνη: «Δεν τα χωράει ανθρώπινος νους αυτά που τραβάει το παιδί μου. Περιμένω δικαιοσύνη για τα βιώματα που πέρασε αυτό το παιδί, δεν υπάρχουν λόγια να εκφράσουν τα συναισθήματά μου» είπε και έπειτα κατήγγειλε: «Ο άνθρωπος αυτός δεν έδειχνε τον πραγματικό του εαυτό. Έδειχνε ότι ήταν καλός άνθρωπος γιατί καταγόταν από καλή οικογένεια. Ο πατέρας του ήταν ιερέας, η μάνα του παπαδιά. Όταν έμεινα έγκυος άρχισαν τα σοβαρά προβλήματα…».

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο  δικηγόρος της μητέρας του αγοριού, Γιάννης Μαρακάκης, από την εξέταση του 4χρονου προκύπτει ότι οι πράξεις βιντεοσκοπούνταν: «Έχουμε επικοινωνήσει με τον ανακριτή, έχουν δρομολογηθεί όσα πρέπει, ελέγχονται οι ηλεκτρονικές συσκευές. Το κατηγορητήριο αφορά και πορνογραφία εκτός των άλλων. Μετά την καταγγελία της μάνας, η πολιτεία εξέτασε το παιδί με την παρουσία παιδοψυχολόγου, κοινωνικού λειτουργού και ανακριτικών υπαλλήλων. Όσα είπε το παιδί, τα είπε μπροστά από κάμερα. Εκεί, διαπίστωσαν ότι ο ανήλικος είναι σφιγμένος όταν είναι μπροστά από την κάμερα και ρωτούσε αν είναι απαραίτητη η κάμερα. Τότε κατάλαβαν ότι τα ‘παιχνίδια’ με τον πατέρα του προβάλλονταν στην τηλεόραση. Το υλικό αυτό βιντεοσκοπείτο και μετά γινόταν προβολή».

Σημειώνεται ότι σε βάρος του πατέρα και της πρεσβυτέρας έχει ασκηθεί ποινική δίωξη.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This