Απίστευτο! Ηλικιωμένη-θύμα απάτης πέταξε 3.000 ευρώ, κοσμήματα και λίρες από το μπαλκόνι!

Άλλη μια τηλεφωνική απάτη

Must Read

Θύμα μιας ακόμα τηλεφωνικής απάτης που γίνεται σε βάρος ανυποψίαστων ηλικιωμένων έπεσε σήμερα το πρωί μια 87χρονη στο Μαρούσι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ΕΡΤ, η γυναίκα δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από ένα άγνωστο στο οποίο άκουσε μια γυναικεία φωνή να φωνάζει «μαμά, μαμά»!

Στη συνέχεια, οι απατεώνες που είχαν καλέσει την ηλικιωμένη την κάλεσαν ξανά και υποδυόμενοι τους γιατρούς της ζήτησαν χρήματα για να υποβληθεί σε «χειρουργική επέμβαση» η «κόρη» της.

Η γυναίκα πείστηκε και μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα μάζεψε όσες οικονομίες είχε, περίπου 3000 ευρώ, όλα τα κοσμήματά της καθώς και 30 λίρες τα έβαλε σε μια σακούλα και περίμενε συνεργό των απατεώνων για να τα παραδώσει.

Όπως της είπαν οι απατεώνες η 87χρονη πέταξε τη σακούλα με τα χρήματα, τις λίρες και τα κοσμήματα από το μπαλκόνι του σπιτιού της, κάνοντας εύκολη την δουλειά των απατεώνων.

Λίγες ώρες αργότερα, η ηλικιωμένη αντιλήφθηκε ότι είχε πέσει θύμα απάτης και κατήγγειλε το περιστατικό στο τμήμα Αμαρουσίου.

Δείτε το βίντεο:




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This