Μπαράζ επιθέσεων σε ανήλικους! Τραυμάτισαν 17χρονο με μαχαίρι!

To παιδί πήγε στο ΚΑΤ για τις πρώτες βοήθειες

Must Read

Μεγάλη ανησυχία προκαλούν οι επιθέσεις σε ανήλικους που ολοένα και αυξάνονται το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Μόνο χθες σημειώθηκαν τρία περιστατικά σε διάφορες περιοχές της Αττικής με τους δράστες σε δύο περιπτώσεις να κλέβουν κινητά τηλέφωνα και σε μία περίπτωση να βγάζουν μαχαίρι και να τραυματίζουν έναν ανήλικο!

Συγκεκριμένα, στις 19:50, δύο άγνωστα άτομα ακινητοποίησαν έναν 15χρονο στη συμβολή των οδών Θεσσαλίας και Ρήγα Φεραίου στην Πετρούπολη και του άρπαξαν το κινητό του τηλέφωνο.

Περίπου μία ώρα αργότερα, παρόμοια επίθεση συνέβη και στο Χαϊδάρι. Στις 20:45 επί της οδού Κέρκυρας δυο άτομα με καλυμμένα χαρακτηριστικά επιτέθηκαν σε έναν 14χρονο και έναν 16χρονοστο Χαϊδάρι και με την απειλή βίας, έκλεψαν από τον 14χρονο το κινητό του τηλέφωνο.

Ωστόσο, το πιο τρομακτικό και ανησυχητικό περιστατικό συνέβη στον σταθμό του ηλεκτρικού Νέο Ηράκλειο, περίπου στις 2 σήμερα τα ξημερώματα. 

Ένας 17χρονος βρισκόταν στον ηλεκτρικό με μια φίλη του, μετά από νυχτερινή έξοδο. Όταν κατέβηκε στον σταθμό του Νέου Ηρακλείου, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, του επιτέθηκαν με μαχαίρι και τον τραυμάτισαν σε αρκετά σημεία του σώματος του. 

Ο ίδιος κατάφερε και πήγε μέχρι το νοσοκομείο ΚΑΤ. Στο σημείο έφτασε κλιμάκιο της αστυνομίας το οποίο ενημερώθηκε από το νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This