«Παρέλυσε» το Λασίθι: Συλλαλητήριο για το νοσοκομείο της Ιεράπετρας

Κλειστά καταστήματα και δημοτικές υπηρεσίες

Must Read

Μεγάλη κινητοποίηση στην Ιεράπετρα για την στήριξη του νοσοκομείου και ενάντια στην υποβάθμιση. Κλειστά θα παραμείνουν κάποια καταστήματα, σχολεία και το δημαρχείο σε ένδειξη συμπαράστασης.

Στους δρόμους οι κάτοικοι της Ιεράπετρας για να διαμαρτυρηθούν για μία ακόμα φορά για την υποβάθμιση της λειτουργίας του τοπικού νοσοκομείου και να ζητήσουν την στήριξή του με προσωπικό και εξοπλισμό. Κλειστές, ως ένδειξη στήριξης στην κινητοποίηση, θα είναι σήμερα οι υπηρεσίες του δήμου Ιεράπετρας, ενώ και τα καταστήματα της πόλης θα κατεβάσουν ρολά κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου. Το συλλαλητήριο ξεκίνησε  στις 11 το πρωί στην κεντρική πλατεία της πόλης. Κάλεσμα για συμμετοχή απευθύνει ο Σύλλογος Εργαζομένων του νοσοκομείου που προχωρεί και σε 4ωρη στάση εργασίας. Όπως αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι: «Όλοι μαζί μπορούμε  να αποτρέψουμε την υποβάθμιση του νοσοκομείου μας». Τονίζουν δε πως: «Η Ιεράπετρα χρειάζεται, δικαιούται και θα έχει ένα λειτουργικό, εξοπλισμένο και στελεχωμένο Δημόσιο Νοσοκομείο». Την κινητοποίηση στηρίζουν με ανακοινώσεις και με τη συμμετοχή τους ο Ενιαίος Αγροτικός Σύλλογος Ιεράπετρας, ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ νομού Λασιθίου, ο τοπικός Εμπορικός Σύλλογος,  οι τοπικές κομματικές οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ και άλλοι τοπικοί φορείς.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This