Οργή για τον βιασμό του 4χρονου, παραμένει ελεύθερος ο πολιτικός που βίαζε το κοριτσάκι του!

Πλήρη συσκότιση και στην υπόθεση του Κολωνού παρά τις σοβαρότατες καταγγελίες για συγκάλυψη

Must Read

Συγκλονίζεται για άλλη μια φορά η ελληνική κοινωνία από  τα όσα φρικιαστικά έρχονται στο φως σχετικά με την υπόθεση του 4χρονου αγοριού από την Βόρεια Ελλάδα, που βίωνε ένα μαρτύριο στα χέρια του ιερέα πατέρα του. Ο παιδοβιαστής «πατέρας» το βίασε κατ’ εξακολούθηση και μάλιστα βιντεοσκοπούσε τα μαρτύρια του παιδιού παρουσία της πρεσβυτέρας.

Ο 38χρονος πατέρας κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά το αγόρι όταν το έπαιρνε στο σπίτι του από την εν διαστάσει σύζυγό του.

Παρά την κοινωνική οργή που προκαλούν αυτά τα εγκλήματα, δύο περιπτώσεις οι οποίες επίσης συγκλόνισαν το πανελλήνιο, φαίνεται ότι ακολουθούν μία απορία συγκάλυψης της οικογένειας, καθώς φαίνεται ότι εμπλέκονται σε αυτές ευυπόληπτοι πολίτες, οι οποίοι μπορούν να χρησιμοποιούν τους θεσμούς και τις διωκτικές αρχές προς όφελος τους, προκειμένου να παραμείνουν ατιμώρητοι, αντί να περάσουν την υπόλοιπη ζωή τους στα κάτεργα.

Η πρώτη υπόθεση είναι αυτή του Κολωνού. Έχει επικρατήσει η πλήρης συσκότιση, ενώ τα ερωτήματα είναι συντριπτικά.

Επτασφράγιστο μυστικό οι λογαριασμοί και οι επικοινωνίες του παιδοβιαστή Μίχου – Οργή στην κοινωνία

Μήνες έχουν περάσει από τη στιγμή που ο Ηλίας Μίχος συνελήφθη για τους βιασμούς και μαστροπεία, με θύμα το 12χρονο κορίτσι από τον Κολωνό. Κι ενώ ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος διαμήνυσε ότι στην υπόθεση θα «πέσει» άπλετο φως, οι συλλήψεις και οι αποκαλύψεις έχουν «παγώσει» το τελευταίο διάστημα.

Την ώρα μάλιστα που πολλά δημοσιεύματα έχουν ασχοληθεί με τα εικοσάρικα στον λογαριασμό της μητέρας της 12χρονης, για τους λογαριασμούς του Μίχου, που έχει δοθεί εισαγγελική εντολή να ανοίξουν, δεν υπάρχει καμία απολύτως πληροφορία. Παράλληλα, επτασφράγιστο μυστικό παραμένουν και οι επικοινωνίες του παιδοβιαστή από το κινητό του τηλέφωνο και τις ηλεκτρονικές εφαρμογές.

Είναι πρωτοφανές η ενημέρωση να περιορίζεται μόνο γύρω από τα μηνύματα που έστελνε η μητέρα -ακόμα και με την καθοδήγηση της αστυνομίας- όπως υποστηρίζουν οι δικηγόροι της και ταυτόχρονα να μην υπάρχει καμία αποκάλυψη για τις επικοινωνίες του Ηλία Μίχου. Είναι τουλάχιστον ύποπτο να υπάρχει πληροφόρηση για τέσσερα ευτελή ποσά στον λογαριασμό της μητέρας, ενώ υπάρχει ήδη απόδειξη ότι ο Μίχος τον χρησιμοποιούσε. Ειδικά από τη στιγμή που στην Διαύγεια υπάρχουν δεκάδες συμβάσεις του με οργανισμούς του δημοσίου, ακόμα και με το υπουργείο υγείας!

«Βόμβες» από Νουλέζα

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο δικηγόρος Βασίλης Νουλέζας πρόσφατα, έκανε μια δήλωση-σοκ, τονίζοντας όταν ο 53χρονος αποφασίσει να μιλήσει στην Ανακρίτρια για τους επώνυμους που εμπλέκονται στη φρικιαστική υπόθεση, «τότε στελέχη από την επιχειρηματική και πολιτική ζωή του τόπου και τον καλλιτεχνικό χώρο, θα βρεθούν με χειροπέδες στην ΓΑΔΑ»!

Ο κ.Νουλέζας άφησε και αιχμές κατά της Ελληνικής Αστυνομίας λέγοντας πως αν ήθελε «θα είχε αντιδράσει ταχύτερα και αποτελεσματικότερα», ενώ επισήμανε ότι απεύχεται «άνωθεν παρέμβαση να την γλυτώσουν μεγαλοσχήμονες που μπαινόβγαιναν στο Μάρκετ του Η.Μ. και αναχωρούσαν μαζί τους με πολυτελή οχήματα και έχουν χάσει εσχάτως τον ύπνο τους». «Δεν πείθομαι ότι η Κυβέρνηση αυτή είναι πραγματικά αποφασισμένη να εξαρθρώσει συντρίψει το βρώμικο κύκλωμα παιδεραστίας που εξαπλώνεται επικίνδυνα στην Ελλάδα. Τον πολιτικό υπόκοσμο» είχε δηλώσει ο δικηγόρος.

Το ξενοδοχείο ημιδιαμονής που βίαζαν τη 12χρονη φέρεται να ανήκει σε πρώην βουλευτή!

Σε πρώην βουλευτή, σύζυγο αρχηγού πολιτικού κόμματος που δεν υπάρχει πια, φέρεται να ανήκει το ξενοδοχείο ημιδιαμονής στο κέντρο της Αθήνας, όπου ο Ηλίας Μίχος έκλεινε κάποια από τα ραντεβού βιασμού της 12χρονης.




Σύμφωνα επίσης με το ρεπορτάζ, οι τρεις από τους δέκα συλληφθέντες, ο 53χρονος Ηλίας Μίχος, ο 42χρονος Γιάννης Σοφιανίδης και ο 33χρονος υπάλληλος φαρμακαποθήκης, έχουν επισκεφθεί το συγκεκριμένο ξενοδοχείο, όπως προκύπτει από τα στοιχεία, αλλά και τις αποκαλύψεις που είχε κάνει προ ημερών το Star για τις κρατήσεις.

Η εκπομπή «Super Κατερίνα» βρέθηκε στο σημείο που συναντήθηκε για πρώτη φορά ο σεκιουριτάς με τη 12χρονη. Το ερώτημα είναι, αν οι κάμερες κατέγραψαν την συνάντηση.




«Αν έπαιρνε χρήματα η μάνα δεν θα ζήταγε 10 ευρώ από το παιδί να πάρει τσιγάρα»

Για τις μεγάλες καθυστερήσεις στην υπόθεση έχει μιλήσει επανειλλημένα και ο δικηγόρος της μητέρας Απόστολος Λύτρας. Πρόσφατα, ο δικηγόρος  υποστήριξε ότι τα χρήματα από την εκπόρνευση της 12χρονης «προφανώς κατέληγαν στο κύκλωμα μαστροπείας και όχι στη μητέρα».

«Μου κάνει τρομερή εντύπωση πως από τις τέσσερις καταθέσεις σε λογαριασμό της μητέρας, δεν έχουμε δει ακόμα συλλήψεις, ενώ υπάρχουν τα στοιχεία των ατόμων. Δεν γνωρίζω αν έχουν κληθεί. Πολλά πράγματα είναι περίεργα στην υπόθεση, και η καθυστέρηση που υπάρχει είναι περίεργη. Έρευνα των δικηγόρων έχουν προσδιορίσει 80 ανθρώπους. Είναι δυνατόν να υπάρχει αυτή η καθυστέρηση; Πόσες φορές θα κληθεί το παιδί να αναγνωρίσει; Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν καταθέσει χρήματα στον λογαριασμό και δεν έχουμε μάθει αν έχουν κληθεί καν», ανέφερε μιλώντας στον Alpha ο κ Λύτρας.

Επίσης ο κ. Λύτρας αναφέρθηκε και σε φωτογραφίες οι οποίες βρέθηκαν στο κινητό της μικρής και εικόνιζαν δέσμες με χρήματα είπε, ότι πρόκειται για φτωχή οικογένεια, και ότι αν είχε αυτά τα χρήματα, η μητέρα «δεν θα ζήταγε 10 ευρώ από το παιδί να πάρει τσιγάρα». «Η ροή αυτών των χρημάτων δεν πήγαινε στην μητέρα, ούτε στο παιδί. Αν υπάρχουν αυτά τα χρήματα προφανώς πήγαιναν στο κύκλωμα και τον Μίχο. Η μητέρα δεν έπαιρνε τα χρήματα του παιδιού, τα ζήταγε από τη γιαγιά και τη θεία. Αντιλαμβάνεστε ότι η μητέρα δεν θα έμπαινε σε αυτή τη διαδικασία αν είχε χρήματα από την εκπόρνευση του παιδιού» είχε δηλώσει ο δικηγόρος.

Πανελλήνια οργή από την φυγάδευση παιδοβιαστή πολιτικού στα Ιωάννινα!

Βίαζε το κοριτσάκι του όταν πήγαινε στην Πέμπτη δημοτικού, αλλά τον άφησαν ελεύθερο, παρά την καταδίκη του!

 

Άλλο ένα τεράστιο σκάνδαλο βιασμού μικρού παιδιού που συγκλόνισε την ελληνική κοινωνία, ήλθε στο φως έπειτα από την γνωστοποίηση ότι «ευυπόληπτος πολίτης», ο οποίος μάλιστα ήταν και υποψήφιος, αλλά και πρωην συνεργάτης νυν υπουργού, καταδικάστηκε για κατά συρροήν, κτηνώδη βιασμό του μικρού παιδιού του, αλλά αφέθηκε ελεύθερος!

Ο πρωτόδικα καταδικασμένος για το βιασμό της κόρης του από την εποχή που το κοριτσάκι πήγαινε στην Πέμπτη δημοτικού, προέρχεται από εξαιρετικά ισχυρή οικογένεια των Ιωαννίνων με έντονο πολιτικό αποτύπωμα και υψηλότατες θέσεις ακόμα και σήμερα στον κρατικό μηχανισμό.

Το κορίτσι βρήκε τη δύναμη να κάνει την καταγγελία το 2018. Η δίκη μετά από πολλές καθυστερήσεις, ολοκληρώθηκε πρόσφατα στο κακουργιοδικείο Άρτας. Μετά από τέσσερα ολόκληρα χρόνια, που το κορίτσι ζούσε έναν πραγματικό εφιάλτη γνωρίζοντας ότι ο -βιαστής– πατέρας της κυκλοφορεί ελεύθερος!

Ελεύθερος με τη «συνταγή Λιγνάδη»

Η απόφαση ήταν κάθειρξη 18 ετών, ομόφωνα! Ο πρωτόδικα καταδικασθείς, όμως, αφέθηκε σκανδαλωδώς ελεύθερος με τη «συνταγή Λιγνάδη», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η εφημερίδα Documento που αποκάλυψε την υπόθεση στο σημερινό της φύλο.

Οργή προκαλεί, επίσης, η απόφαση της εισαγγελίας να μην δώσει τα στοιχεία του τέρατος στη δημοσιότητα, προκειμένου όχι μόνο να προστατευτούν παιδιά και γονείς, αλλά κυρίως να διαπιστωθεί εάν το συγκεκριμένο κτήνος έχει πειράξει κι άλλα παιδιά. Ήδη σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει εμφανιστεί και δεύτερη καταγγελία, μόλις τα στοιχεία του διέρρευσαν.

Οι περιγραφές του κοριτσιού για την κόλαση που ζούσε, κλόνισαν και τους πλέον σκληρούς και έμπειρους νομικούς αλλά και άνδρες των διωκτικών αρχών. Το κορίτσι βιαζόταν μέσα στο ίδιο του το δωμάτιο, στο ίδιο το κρεβάτι, όταν τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας έπεφτα για ύπνο. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, το τέρας έσερνε το ίδιο του το σπλάχνο σε δάσος όπου και το υπέβαλε σε απίστευτα μαρτύρια.

Σκανδαλώδης διαχείριση

Δεν χρειάζεται πλέον να είναι κάποιος συνωμοσιολόγος για να καταλάβει πως η συγκεκριμένη σκανδαλώδης διαχείριση ενός εξαιρετικά επικίνδυνου για ολόκληρη την κοινωνία εγκληματία, γίνεται επειδή το τέρας διαθέτει γερές «πλάτες». Πλάτες που επιτέλους η ίδια η κοινωνία οφείλει να της «τσακίσει». Και για αυτόν και για κάθε άλλο κτήνος που απλώνει χέρι σε παιδί.

Εάν φυσικά αποκαλυφθεί ότι ο συγκεκριμένος υπάνθρωπος έχει πειράξει και άλλο παιδί, όσοι τον φυγάδευσαν δεν καθίστανται συνυπεύθυνοι, αλλά συνένοχοι. 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This