«Το παιδί είπε ότι ο πατέρας του έβαζε το μόριό του…» – Τι κατέθεσε η μητέρα του 4χρονου

Η γιαγιά κυκλοφορούσε γυμνή και «έβαζε το δάχτυλό της στον πρωκτό του»

Must Read

Δεν τα χωράει ο νους όλα όσα περιέγραψε ένα αγοράκι μόλις 4 ετών για τον ίδιο του τον πατέρα και την γιαγιά του, οι οποίοι διώκονται για σεξουαλική κακοποίηση του παιδιού. 

Πρόκειται για την φρικιαστική υπόθεση βιασμού ενός 4χρονου αγοριού στη βόρεια Ελλάδα το περασμένο καλοκαίρι από τον ίδιο του τον πατέρα, γιο ιερέα, ο οποίος βιντεοσκοπούσε τα μαρτύρια του παιδιού παρουσία της πρεσβυτέρας.

Η μητέρα του μικρού αγοριού κατήγγειλε στις Αρχές ότι αντιλήφθηκε την περίεργη συμπεριφορά του 4χρονου, ενώ παράλληλα διαπίστωσε και σημάδια σε όλο του σώμα.



Τα όσα λέει στην κατάθεσή της η μητέρα προκαλούν φρίκη και αποτροπιασμό: «Όταν παρέλαβα το παιδί πήγαμε μαζί στο σούπερ μάρκετ και εκεί σε μια στιγμή που έβγαλε το παιδί το καπέλο είδα ότι ήταν χτυπημένος στο μέτωπο από την αριστερή πλευρά. Τότε του είπα να σηκώσει τη μπλούζα του και διαπίστωσα ότι ήταν χτυπημένο και στο στέρνο. Στη συνέχεια, όταν πήγαμε σπίτι και τον έκανα μπάνιο είδα ότι ήταν χτυπημένος στα πόδια και στα χέρια», αναφέρει στην κατάθεσή της η μητέρα, την οποία δημοσίευσε το protothema.gr.

Έπειτα η μητέρα περιγράφει: «Μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ότι το παιδί δεν είχε όρεξη να φάει και ήταν συνέχεια στεναχωρημένο και δεν μιλούσε καθόλου. Το τελευταίο διάστημα το παιδί έχει χάσει τέσσερα με πέντε κιλά. Το παιδί μου για πρώτη φορά άρχισε να κλαίει στον ύπνο του και να ξυπνάει. Στις 6 Ιουλίου είδα το παιδί ξαπλωμένο, γυμνό στο κρεβάτι και να παίζει με το μόριο του. Τότε, τον ρώτησα τι κάνει και μου είπε ότι ο μπαμπάς έκανε έτσι και ότι τον ακούμπησε με το μόριό του, το οποίο ο μικρός λέει βίδα, στον πισινό του».

Μάλιστα, στην κατάθεσή της αναφέρει ότι κάθε φορά που μιλούσε μαζί του μέσω βίντεοκλήσης, τον έβλεπε γυμνό.

Σύμφωνα με την ίδια, η γιαγιά του παιδιού, η παππαδιά κυκλοφορούσε μέσα στο σπίτι γυμνή, χτυπούσε και φιλούσε το αγοράκι στα γεννητικά όργανα.

«Έβαζε το παιδί να χαϊδεύει το μόριό του και και έβαζε το δάχτυλό της στον πρωκτό του» κατέθεσε η μητέρα.




Το παιδί με τη βοήθεια ψυχολόγου περιέγραψε την φρίκη που έζησε στα χέρια του πατέρα του και της γιαγιάς του. Σε σημεία της εξέτασής του, ο 4χρονος ανέφερε:

-«Με μάλωνε ο μπαμπάς, παιδί κακό με έλεγε»,

-«Εγώ ακούμπησα τη βίδα του μπαμπά»

Επιπλέον το  παιδί ανέφερε πως ο πατέρας του τον πόνεσε με τη «βίδα» του που την έβαλε «σιγά-σιγά»…

-«Ο μπαμπάς έδινε σφαλιάρες στην γιαγιά όταν παίζαμε ‘κλέφτες και αστυνόμους’. Οταν παίζαμε τη ‘βίδα’ τραβούσε με κάμερα».

Μάλιστα, από τα όσα ανέφερε το παιδί στην ψυχολόγο, η γιαγιά του έβαζε το στήθος της στο στόμα του, ενώ λέει ότι του έβαλε «κόκκινο κραγιόν» στα γεννητικά του όργανα, με το στόμα της.

Η φρίκη δεν τελειώνει εδώ, αφού σύμφωνα με το παιδί, ο πατέρας του κατέγραφε με κάμερα τις αρρωστημένες πράξεις του. «Ο μπαμπάς με κολλητική ταινία έκλεισε το στόμα και μου έδεσε τα πόδια…Ο μπαμπάς με χτύπησε, με μάλωνε, με είπε π….ι”…Με τραβούσε με την κάμερα και μετά με έδειχνε η τηλεόραση», περιέγραψε το παιδί.

Δείτε επίσης:

Βιασμός 4χρονου: «Ο μπαμπάς με πόνεσε με τη “βίδα”» – Τι λέει ο δικηγόρος της μητέρας

Φρίκη: Πατέρας και γιαγιά βίαζαν 4χρονο αγοράκι – «Έτσι με έκανε ο μπαμπάς»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This