Ασπρόπυργος: Περιπετειώδης καταδίωξη ΙΧ με τραυματισμό αστυνομικού!

Must Read

Μια περιπετειώδης καταδίωξη με τραυματισμό αστυνομικού σημειώθηκε χθες το βράδυ στον Ασπρόπυργο. 

Σύμφωνα με το newsit.gr, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που περιπολούσαν κοντά στον καταυλισμό Ρομά, στη Νέα Ζωή Ασπροπύργου, εντόπισαν περίπου στις 23:30 ένα αυτοκίνητο που κινούνταν ύποπτα και του έκαναν σήμα να σταματήσει για έλεγχο.

Ο οδηγός δεν υπάκουσε και ανέπτυξε ταχύτητα με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη!

Κατά την διάρκεια της καταδίωξης, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος και προσέκρουσε στο κράσπεδο με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί.

Ο οδηγός, μόλις είδε τους αστυνομικούς να πλησιάζουν έβαλε όπισθεν και χτύπησε με δύναμη την μοτοσικλέτα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο οδηγός αστυνομικός. Στη συνέχεια, πάτησε το γκάζι και διέφυγε. Ο τραυματισμένος αστυνομικός συνέχισε κανονικά την καταδίωξη με τους συναδέλφους του.

Το όχημα εντοπίστηκε παρατημένο λίγο αργότερα καθώς ο οδηγός είχε καταφέρει να το εγκαταλείψει και να εξαφανιστεί. Το μόνο που βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητο ήταν μια ταυτότητα στο κάθισμα.

Μετά το περιστατικό, ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Ήδη, αστυνομικοί έχουν περάσει χειροπέδες σε έναν άντρα που εικάζεται ότι είναι ο συνοδηγός. Η έρευνα για τον εντοπισμό του οδηγού συνεχίζεται.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This