«Μπάρμπαρα»: Κλειστά δικαστήρια σε Αττική, Βοιωτία και Εύβοια – Χωρίς λαϊκές αγορές αύριο

Τα δικαστήρια θα παραμείνουν σίγουρα κλειστά Δευτέρα και Τρίτη

Must Read

Κλειστά λόγω της επέλασης της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα» στη χώρα θα παραμείνουν αύριο Δευτέρα και μεθαύριο Τρίτη τα δικαστήρια σε Αττική, Βοιωτία και Εύβοια, με απόφαση του υπουργού Δικαιοσύνης Κωνσταντίνου Τσιάρα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την απόφαση του υπουργού Δικαιοσύνης, «αναστέλλεται λόγω επικίνδυνων καιρικών φαινομένων για το χρονικό διάστημα της 6ης και 7ης Φεβρουαρίου 2023 η λειτουργία όλων των δικαστηρίων της περιφέρειας Αττικής (Αθηνών – Πειραιώς) και των περιφερειακών ενοτήτων Βοιωτίας (Θήβας – Λειβαδιάς) και Εύβοιας (Χαλκίδας) της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος». Η σχετική υπουργική απόφαση θα εκδοθεί τις επόμενες ώρες.

Κλειστές, όμως, θα παραμείνουν αύριο Δευτέρα και οι λαϊκές αγορές σε όλη την Αττική, με αφορμή τις μετεωρολογικές προβλέψεις για ραγδαία επιδείνωση των καιρικών φαινομένων στην περιοχή το επόμενο 24ωρο.

Ειδικότερα, με στόχο την προστασία των πωλητών λαϊκών αγορών, αλλά και των καταναλωτών και με αφορμή τις προβλέψεις της ΕΜΥ, «με απόφαση της Περιφέρειας και κατόπιν σχετικής σύστασης από το Υπ. Πολιτικής Προστασίας, κλειστές θα είναι αύριο Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου, οι λαϊκές αγορές σε όλους τους Δήμους της Αττικής».

Με νεότερη ανακοίνωση και αφού αξιολογηθούν τα νέα μετεωρολογικά δεδομένα, θα υπάρξει ενημέρωση σχετικά με τη λειτουργία των λαϊκών αγορών στην Αττική την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This