Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Ελικόπτερο για τις μετακινήσεις των ασθενών ζητά ο δήμαρχος Μαντουδίου

Η Εύβοια έχει επηρεαστεί σφοδρά από την κακοκαιρία

Must Read

Έκκληση προς τους αρμόδιους φορείς ώστε να στείλουν ελικόπτερο που θα μπορέσει να εξυπηρετήσει τους ασθενείς και τους ηλικιωμένους στο δήμο ΜαντουδίουΛίμνης – Αγίας Άννας έκανε ο δήμαρχος, Γιώργος Τσαπουρνιώτης καθώς λόγω της κακοκαιρίας Μπάρμπαρα που έχει κλείσει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που τους εξυπηρετούν.

Ο δήμαρχος έστειλε σήμερα επιστολή προς την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, τα Υπουργεία Εσωτερικών και Υγείας, το ΕΚΑΒ και την Περιφερειακή ενότητα Εύβοιας.

Δείτε παρακάτω την επιστολή που δημοσιεύει το in.gr:

«Αξιότιμοι Κύριοι Υπουργοί, Κύριε Γενικέ,

Κύριε Αντιπεριφερειάρχη,

Από τις 02.00 της 07.02.2023 σύμφωνα με ανακοίνωση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας (ΑΔΑ : 6ΤΣΟ46ΜΤΛ6-Λ68), «έχει γίνει διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων λόγω εκδήλωσης δυσμενών καιρικών φαινομένων και πτώσης καλωδίων της ΔΕΗ».

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις ο δρόμος θα παραμείνει κλειστός τουλάχιστον μέχρι αύριο το πρωί, με συνέπεια όλη η περιοχή του Δήμου μας και της Υγειονομικής ευθύνης του Κ.Υ. Μαντουδίου, να μην έχει πρόσβαση και μην μπορεί να γίνουν οι διακομιδές ασθενών στο Νοσοκομείο Χαλκίδας και στα εφημερεύοντα Νοσοκομεία των Αθηνών.

Στην περιοχή μας διαμένουν αρκετοί συμπολίτες μας με προβλήματα υγείας και ανάγκη συχνών μετακινήσεων (π.χ. αιμοκαθάρσεις), ηλικιωμένοι με εύθραυστη υγεία. Ήδη τις ημέρες της χιονόπτωσης κληθήκαμε να βοηθήσουμε στην διακομιδή συμπολιτών μας με σοβαρά έκτακτα περιστατικά, που η γρήγορη μετακίνηση τους έσωσε τη ζωή.

Για τους ανωτέρω λόγους, παρακαλούμε μέχρι την απόδοση της Ε.Ο. Χαλκίδας Αιδηψού σε κυκλοφορία, να υπάρξει ελικόπτερο στο γήπεδο Μαντουδίου, για να αντιμετωπίσει έκτακτα, σοβαρά περαστικά που χρήζουν άμεσης διακομιδής σε κεντρικό νοσοκομείο.

Παρακαλούμε για τις ενέργειές σας». 

Να σημειωθεί πως η Εύβοια είναι από τις περιοχές που έχουν επηρεαστεί από την κακοκαιρία με σφοδρές χιονοπτώσεις που προκάλεσαν προβλήματα στους δρόμους και διακοπές ρεύματος σε χωριά.

 



 

Δείτε επίσης:

Νέο, έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ: Χιόνια στην Αττική μέχρι το απόγευμα αλλά και αύριο!

Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Αδιάβατοι δρόμοι σε δυτ. Ελλάδα, Πελοπόννησο, Εύβοια, Χανιά – Χωρίς ρεύμα χωριά σε Ν. Πήλιο, Εύβοια

Νέο μήνυμα 112 για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This