Παράταση υποβολής αιτήσεων για τα Επαγγελματικά Σεμινάρια Κινηματογράφου & Τηλεόρασης Oxbelly έως τις 6 Φεβρουαρίου

Must Read

Ύστερα από έναν κύκλο σεμιναρίων εντός του 2022 με περισσότερες από 300 αιτήσεις, 103 συμμετέχουσες και συμμετέχοντες, 8 κύκλους σεμιναρίων με 7 διεθνώς διακεκριμένους στο αντικείμενό τους διδάσκοντες επί 43 ημέρες, η Oxbelly διοργανώνει και φέτος, σε συνεργασία με το NationalFilm and TelevisionSchool της Αγγλίας (NFTS), έναν κύκλο Επαγγελματικών Σεμιναρίων Κινηματογράφου & Τηλεόρασης ειδικά σχεδιασμένο για να καλύψει τρέχουσες ανάγκες στον κλάδο των οπτικοακουστικών παραγωγών της Ελλάδας.

ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΔΩ

Στο πλαίσιο αυτό, προσκαλεί και πάλι επαγγελματίες που έχουν σφραγίσει με τη δουλειά τους κορυφαίες παραγωγές διεθνούς βεληνεκούς να μεταφέρουν την τεχνογνωσία τους, προσφέροντας έτσι ένα συγκριτικό πλεονέκτημα στους επαγγελματίες του οπτικοακουστικού χώρου στη χώρα μας που θα έχουν την ευκαιρία να μαθητεύσουν στο πλευρό τους.

Tα οικονομικά κίνητρα προσέλκυσης ξένων παραγωγών, το φυσικό και ιστορικό περιβάλλον της Ελλάδας, και ο επαγγελματισμός των ελληνικών συνεργείων είναι γεγονός ότι έχουν καταστήσει τη χώρα μας έναν από τους ελκυστικότερους προορισμούς παγκοσμίως για κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές. Έτσι, η Oxbelly συνεχίζει το πρόγραμμα σεμιναρίων σε συνεργασία με μία από τις πιο καταξιωμένες επαγγελματικές σχολές του χώρου, με στόχο να συμβάλει στην περαιτέρω ενδυνάμωση της ελληνικής βιομηχανίας οπτικοακουστικών παραγωγών.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε επαγγελματίες που θέλουν να διευρύνουν τις δεξιότητές τους, καθώς και σε άτομα που ενδιαφέρονται να εισέλθουν στον χώρο της κινηματογραφικής και τηλεοπτικής βιομηχανίας.

«Έχοντας διδάξει για το NationalFilm and TelevisionSchool στο Ηνωμένο Βασίλειο, μπορώ να πω ότι η Oxbelly παρέχει το ίδιο υψηλό επίπεδο και το κατάλληλο περιβάλλον για να αναμένουμε το καλύτερο δυνατό από τους συμμετέχοντες. «Αποτελεί κορυφαίο σημείο της καριέρας μου το ότι προσέφερα το σεμινάριό μου στην Αθήνα και δίδαξα τους μελλοντικούς επαγγελματίες του χώρου», δηλώνει η διεθνούς φήμης ActingCoachRobynPaterson, συμπληρώνοντας: «Η συνολική δομή του προγράμματος, ο επαγγελματισμός, οι συμμετέχοντες και η ευρύτερη αίσθηση ήταν στο καλύτερο δυνατό επίπεδο».

Τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο του 2023 το πρόγραμμα θα προσφέρει 4 διαδικτυακά σεμινάρια, τα οποία θα διεξαχθούν από καθηγητές του NFTS.

Ανοιχτές παραμένουν οι αιτήσεις για τα σεμινάρια:

IntroductiontoProductionAccounting
5ήμερο εντατικό διαδικτυακό σεμινάριο • 20-24 Φεβρουαρίου 2023
12 συμμετέχοντες • Υποβολή αιτήσεων έως 6 Φεβρουαρίου 2023

Απευθύνεται σε άτομα που στελεχώνουν ή επιθυμούν να στελεχώσουν τα λογιστήρια ξένων παραγωγών που γυρίζονται στην Ελλάδα, και επιθυμούν να μάθουν τόσο πώς μπορούν να διαχειρίζονται τα οικονομικά τέτοιων παραγωγών, όσο και το τι απαιτείται από τις εκάστοτε ελληνικές ομάδες λογιστών. Το σεμινάριο παραδίδει η LucyDrake.

Post ProductionSupervision
3ήμερο εντατικό διαδικτυακό σεμινάριο • 6-8 Μαρτίου 2023
15 συμμετέχοντες • Υποβολή αιτήσεων έως 6 Φεβρουαρίου 2023

Αντικείμενο του σεμιναρίου είναι η ανάλυση και εξέταση ζητημάτων σωστού προγραμματισμού και οργάνωσης του post production από τον Post ProductionSupervisor. H παρακολούθηση της προετοιμασίας της ταινίας από την αρχή της και η παράδοση του τελικού αρχείου της ταινίας αποτελούν ευθύνη του Post ProductionSupervisor. Το σεμινάριο παραδίδει η GemmaNicholson.

Για συμμετοχή στα σεμινάρια είναι επιθυμητή η προϋπηρεσία σε κινηματογραφικές ή τηλεοπτικές παραγωγές, αν και όχι απαραίτητη. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι άνω των 18 ετών και να έχουν καλή γνώση αγγλικών, καθώς όλα τα μαθήματα θα διεξαχθούν στα αγγλικά.

Για το αναλυτικό πρόγραμμα των σεμιναρίων και την αίτηση συμμετοχής επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Oxbelly στη διεύθυνση www.oxbelly.com.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This