My Style Rocks – Η Κατερίνα Καραβάτου έβαλε στη θέση της την Χριστιάννα: «Το τέρμα στη συζήτηση το λέω εγώ…»

Must Read

Στο φετινό My Style Rocks δεν υπάρχει επεισόδιο που να μην υπάρχει ένας τσακωμός μεταξύ των παικτριών.

Ωστόσο η παίκτρια που έχει κεντρίσει περισσότερο τα βλέμματα πάνω της, τόσο με τις στιλιστικές της επιλογές όσο και με τον εκρηκτικό της χαρακτήρα, είναι η Emilia.

Η παίκτρια του reality μόδας κλήθηκε να σχολιάσει το outfit της Χριστιάννας Κατσιέρη, όμως στη δεύτερη φαίνεται να μην άρεσε η κριτική της πρώτης με αποτέλεσμα να υπάρχει έντονη αντιπαράθεση μεταξύ τους.

Κατά την διάρκεια του καυγά η Χριστιάννα είπε στην Αιμιλία: «Εγώ μια χαρά ξέρω να συζητώ. Εντάξει, Αιμιλία μου τέρμα η συζήτηση μαζί σου».

Η Κατερίνα Καραβάτου με την σειρά της θέλοντας να βάλει τα όριά της, απευθύνθηκε στην Χριστιάννα λέγοντας της πως: «Καταρχήν τώρα να σου πω κάτι.. το τέρμα στη συζήτηση το λέω εγώ… Τα πράγματα να τα βάλουμε λίγο στη σωστή τους βάση»




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This