Τα καταστήματα ΟΠΑΠ περνούν στη νέα εποχή με το ΟPAP Store App

Η εφαρμογή που φέρνει το παιχνίδι στα μέτρα σου

Must Read

Το OPAP Store App μετατρέπει κάθε επίσκεψη σε ένα καταστήματα ΟΠΑΠ σε μια συναρπαστική, ψηφιακή εμπειρία. Οι χρήστες της νέας εφαρμογής απολαμβάνουν τα παιχνίδια τους σε μια νέα διάσταση, ξεκλειδώνοντας όλες τις δυνατότητές τους με λίγα μόλις «touch» στο κινητό τους.

«Με το OPAP Store App, οι παίκτες των καταστημάτων ΟΠΑΠ παίρνουν το παιχνίδι στα χέρια τους. Κατεβάζουν την εφαρμογή στο κινητό τους, κάνουν μια γρήγορη εγγραφή και δημιουργούν το δικό τους ψηφιακό πορτοφόλι. Μέσα από μια πολύ εύκολη διαδικασία που διαρκεί λίγα λεπτά, βλέπουν το παιχνίδι τους να ζωντανεύει στο κινητό τους», αναφέρει ο κ. Μανόλης Κανδυλάκης, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στο Αιγάλεω.

«Απαραίτητη προϋπόθεση είναι μόνο να βρίσκονται μέσα σε ένα κατάστημα ΟΠΑΠ. Μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής τους στην εφαρμογή, μπορούν να προμηθευτούν voucher από το ταμείο με το ποσό που επιθυμούν, να το σκανάρουν και να καταχωρήσουν δελτία για το αγαπημένο τους παιχνίδι», συμπληρώνει χαρακτηριστικά.

Η δύναμη στους παίκτες

Όλα όσα θέλουν οι παίκτες και ακόμα περισσότερα, τα βρίσκουν μέσα από το πρωτοποριακό OPAP Store App. «Χάρη στη νέα εφαρμογή, οι παίκτες μπορούν να παίζουν και να ενημερώνονται από το κινητό τους, να καταθέτουν τα δελτία τους εύκολα και γρήγορα, χωρίς να απαιτείται η επίσκεψή τους στο ταμείο. Επίσης, έχουν τη δυνατότητα να προετοιμάσουν και αποθηκεύουν το δελτίο τους από όπου και αν βρίσκονται, να μελετήσουν στατιστικά για το αγαπημένο τους παιχνίδι, να παρακολουθούν live κληρώσεις, καθώς και το ιστορικό των συναλλαγών τους μέσα από το ψηφιακό τους πορτοφόλι», υπογραμμίζει ο κ. Κανδυλάκης.

Το ντέρμπι τίτλου στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Το κατάστημα του κ. Κανδυλάκη βρίσκεται στην Ιερά οδό 316, στο Αιγάλεω, και αποτελεί στέκι όλων των φιλάθλων για τους αγώνες της Super League. «Το κυριακάτικο ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού και ΑΕΚ ξεχωρίζει, καθώς πρόκειται για ένα παιχνίδι που ενδεχομένως να κρίνει τον εφετινό πρωταθλητή. Ο κόσμος απολαμβάνει τους αγώνες των play off και ανυπομονεί για τα ματς κάθε αγωνιστικής. Το ματς ξεκινάει αύριο στις 20:00 και ήδη τα τηλέφωνα έχουν πάρει φωτιά από κόσμο που ζητάει να του κρατήσω θέση. Πλέον, με την εφαρμογή OPAP Store App το παιχνίδι αποκτά μία νέα διάσταση. Οι πελάτες των καταστημάτων ΟΠΑΠ μπορούν να μελετήσουν τις χιλιάδες στοιχηματικές επιλογές που προσφέρει το Πάμε Στοίχημα, να δουν τα στατιστικά της ομάδας τους, αλλά και να παρακολουθούν τους αγώνες που στοιχημάτισαν με ζωντανά αποτελέσματα και στατιστικά, όλα από το κινητό τους», τονίζει ο κ. Κανδυλάκης.

Αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει πλήθος στοιχηματικών επιλογών για την κρίσιμη αναμέτρηση μεταξύ Παναθηναϊκού και ΑΕΚ. Μάλιστα, οι αποδόσεις στα καταστήματα ΟΠΑΠ είναι οι καλύτερες που προσφέρθηκαν ποτέ από το Πάμε Στοίχημα.

Μανόλης Κανδυλάκης, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στο Αιγάλεω

Όπως εξηγεί ο κ. Κανδυλάκης, «οι διαθέσιμες στοιχηματικές είναι αμέτρητες. Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να παίξουν εύκολα και γρήγορα μέσα από το OPAP Store App, απολαμβάνοντας μια εξελιγμένη εμπειρία εντός των καταστημάτων ΟΠΑΠ. Ανάμεσα στις στοιχηματικές επιλογές βρίσκονται το να καταλογισθεί πέναλτι, το να υπάρξει δοκάρι, ο αριθμός των συνολικών καρτών ή των οφ σάιντ, ο αριθμός των κόρνερ και τα ελεύθερα από το τέρμα. Επίσης μπορούν να κάνουν cash out όποτε το επιθυμούν μέσω της εφαρμογής», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This