Τρίτη 22/6/2021

Τι συμβαίνει με την Astra Airlines; Ανησυχία για τις μαζικές ακυρώσεις πτήσεων

Δυσάρεστα νέα για την πρώτη αεροπορική εταιρεία που επένδυσε στην σύνδεση Χίου με Θεσσαλονίκη και αργότερα με Αθήνα, την «Astra Airlines», καθώς είναι αντιμέτωπη με σοβαρές οικονομικές δυσκολίες οι οποίες δεν της επιτρέπουν τη συνέχιση των δρομολογίων. 

Έχουν σταλεί ήδη ειδοποιήσεις στους επιβάτες είτε για αλλαγή των πτήσεων, είτε για επιστροφή χρημάτων, ενώ θα ακυρωθούν όλες οι πτήσεις που συνδέουν τη Χίο με τη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα. Σημειώνεται πως η μοναδική διαθέσιμη πτήση είναι αυτή του Σαββάτου 9/11 στις 16:10 από Χίο για Αθήνα.

Ωστόσο μυστήριο παραμένει το ότι τις τελευταίες ώρες το επιβατικό κοινό αλλά και τα ταξιδιωτικά γραφεία δεν μπορούν να επικοινωνήσουν με τα γραφεία της εταιρείας.

Σύμφωνα με το politischios.gr, πηγές της «Astra Airlines», ανέφεραν ότι «Οι συγκεκριμένες πτήσεις ακυρώθηκαν λόγω οικονομικών προβλημάτων, ωστόσο νεότερα θα υπάρξουν από τη Δευτέρα».

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ