Συνέβη στη Λαμία: Άνοιξε η γη και τον κατάπιε (video)

Must Read

Κυριολεκτικά άνοιξε η γη κάτω από τα πόδια ενός 61χρονου από τη Λαμία ο οποίος κατά τις 06:30 το πρωί βγήκε για περίπατο στο χωριό του, τη Λυγαριά. Σε ένα σημείο όμως όπου τα νερά έχουν «φάει» το έδαφος, τα χώματα υποχώρησαν με αποτέλεσμα να πέσει από ύψος μεγαλύτερο από 1,5 μέτρο μέσα στο χαντάκι!

Ο 61χρονος, που υπέστη κάταγμα από την πτώση, κόλλησε στις λάσπες και δεν μπορούσε να κουνηθεί! Άρχισε να καλεί σε βοήθεια και για καλή του τύχη τον άκουσαν κάποιοι αλλοδαποί εργάτες. Αφού οι άντρες τον εντόπισαν, προσπάθησαν να τον βγάλουν χωρίς αποτέλεσμα, συγχρόνως ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ, αλλά και την Πυροσβεστική να βοηθήσει στην ανάσυρσή του. Λίγο μετά τις 08:00 κατάφεραν να βάλουν τον 61χρονο στο φορείο προκειμένου να διακομιστεί στο Νοσοκομείο Λαμίας.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This