«Βόμβα» από τον γ.γ. των αστυνομικών υπαλλήλλων: «Φυλάμε μέχρι και χορευτές σε… πρωϊνάδικα»

Must Read

Αποκαλύψεις-βόμβα που θα συζητηθούν έκανε ο γενικός γραμματέας Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής Σπήλιος Κρικέτος, με αφορμή την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί με τους συναδέλφους του, οι οποίοι υπηρετούν στη φύλαξη των VIP!

Η αρχή έγινε στην εκπομπή ΝΕΤ24 του τηλεοπτικού σταθμού Attica TV, στην οποία ήταν καλεσμένος ο κ. Κρικέτος. Όταν κλήθηκε να σχολιάσει το φαινόμενο που έχει διαμορφωθεί με πολλούς συναδέλφους του, οι οποίοι υπηρετούν στη φύλαξη υψηλών προσώπων που δεν το έχουν ανάγκη, αποκάλυψε με σκωπτικό ύφος ότι ανάμεσα σε αυτά τα πρόσωπα ήταν στο παρελθόν και… «κάποιες κυρίες που χόρευαν στα πρωινάδικα»!

Σε επικοινωνία της «Espresso» με τον κ. Κρικέτο, ο τελευταίος ξεκαθάρισε ότι έκανε αυτή τη δήλωση με αφορμή τις δηλώσεις του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για επιστροφή αστυνομικών στις μάχιμες υπηρεσίες και τη διαπίστωση ότι αστυνομικά τμήματα υπολείπονται σε προσωπικό, την ώρα που άλλα «καταρρέουν» από τον «συνωστισμό» των υπηρετούντων. Ενδεικτικό είναι αυτό που συμβαίνει στον όροφο της ΔΑΕΑ στη Χίο, όπου στεγάζεται η Υπηρεσία Προστασίας Επισήμων, η οποία αριθμεί τους περισσότερους αστυνομικούς από κάθε άλλη υπηρεσία!

Διαβάστε επίσης: Δεκάδες… «VIP» αστυνομικοί βγαίνουν στο «δρόμο» με εντολή Χρυσοχοΐδη

Σοβαροί λόγοι

«Δουλειά της Αστυνομίας είναι η ασφάλεια των πολιτών και η προστασία προσώπων που τη χρειάζονται γιατί υπάρχουν σοβαροί λόγοι για την ασφάλειά τους. Οι αστυνομικοί δεν είναι ούτε για το προσωπικό ίματζ ούτε για να κουβαλάνε τσάντες ή να κάνουν την νταντά! Έχουμε δει συναδέλφους να είναι σε άτομα από τον καλλιτεχνικό χώρο και σε άτομα με κατ΄ επίφασιν παρουσία στην κοινωνική πολιτική, που δήλωναν ότι νοιάζονται για τον αδύναμο και τον απροστάτευτο, αλλά πάντα ήταν με τη συνοδεία αστυνομικών, γύριζαν στα νησιά και κάναν το εφέ τους» τόνισε με νόημα ο γενικός γραμματέας Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής, αποκαλύπτοντας ακόμη ότι υπήρχαν εποχές που στη Μύκονο κυκλοφορούσαν κοσμικοί με τους αστυνομικούς συνοδούς τους, για να… κάνουν εντύπωση:

«Μέσω του τότε υπουργού, του πολιτικού, του κομματικού, εξασφάλιζαν και έναν και δύο αστυνομικούς. Άλλωστε τζάμπα ήταν για αυτούς. Τους ζητούσαν, τους διέθετε η υπηρεσία και δεν επέστρεφαν ποτέ στις υπηρεσίες, στα τμήματα για τον πολίτη. Ας ψάξουν να δουν πού υπηρετούν σήμερα οι αστυνομικοί που διατέθηκαν σε επίσημους πολιτικούς, που άλλοτε δικαιολογούσαν συνοδείες και σήμερα έχουν αποσυρθεί ή δεν έχουν θέσεις. Ίσως είμαστε η μοναδική χώρα στον κόσμο με τόσο πολλούς αστυνομικούς στη φύλαξη στόχων, από καλλιτέχνες μέχρι χορευτές σε πρωινάδικα και όχι μόνο» κατέληξε ο κ. Κρικέτος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This