Βάνδαλοι ξήλωσαν πλακάκια από το… μισοτελειωμένο Μνημείο των 111 Πεσόντων

Must Read

Σε βανδαλισμό του Μνημείου των 111 Πεσόντων, λίγο πριν την ολοκλήρωση του ανάπλασης καθώς και της Πλατείας, στα Μισίρια Ρεθύμνου, προχώρησαν άγνωστοι.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, οι δράστες ξήλωσαν περισσότερα από 60 πλακάκια από τμήμα του πλαισίου που περιβάλλει το μνημείο, η ανάπλαση του οποίου κόστισε 300.000 €.
Το περιστατικό όπου και καταγγέλθηκε από τη δημοτική αρχή κι ελπίζεται να εντοπιστεί σύντομα ο δράστης.

Ο Δήμαρχος Ρεθύμνης κ. Γιώργης Χ. Μαρινάκης, σχολιάζοντας το γεγονός, κατέθεσε τη θλίψη του και την ανησυχία του τονίζοντας τα εξής: «Είναι ντροπή να απασχολούν την κοινωνία μας τέτοιες πρακτικές. Μια πλατεία κι ένα μνημείο πεσόντων τους οποίους τιμούμε με κάθε δυνατό τρόπο, παραδίδονται σε λίγο χρόνο, στους περιοίκους και επισκέπτες, πλήρως αναπλασμένα, με υποδομές για αθλητικές και ψυχαγωγικές δράσεις για ενήλικες και παιδιά τα παιδιά (μικρό γήπεδο μπάσκετ και κερκίδες, σύγχρονη παιδική χαρά, νέα καθιστικά, δεντροφύτευση, φωτιστικά, οργανωμένες θέσεις στάθμευσης κ.ά.)».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This